Η Λίβερπουλ κάνει το όνειρο του Έρικσον πραγματικότητα!

Η μεγάλη επιθυμία του Σβεν Γκόραν Έρικσον θα πάρει σάρκα και οστά! Θα πάψει να το έχει απωθημένο! Έστω και σε αγώνα παλαιμάχων, ο Σουηδός πρώην προπονητής που έχει διαγνωστεί στο τελικό στάδιο καρκίνου, θα βρεθεί στον πάγκο της Λίβερπουλ, στην αναμέτρηση με τους αστέρες του παρελθόντος του Άγιαξ στα τέλη Μαρτίου!  Η Λίβερπουλ κάνει το όνειρο του Έρικσον πραγματικότητα!

Ο Κλοπ τον είχε καλέσει στο γραφείο του, στο προπονητικό κέντρο των «κόκκινων», να κάνει τη δουλειά του για μια μέρα και να του προσφέρει η Λίβερπουλ μερικές στιγμές τις οποίες ονειρεύεται εδώ και χρόνια. Ωστόσο, τελικά θα συμβεί κάτι πολύ καλύτερο!

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον θα είναι μέρος του team management των παλαίμαχων του κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ στη φιλική αναμέτρηση με τους Legends του Άγιαξ στις 23 του Μάρτη στο «Άνφιλντ»!

Ο Σουηδός άλλοτε ομοσπονδιακός κόουτς της εθνικής ομάδας της Αγγλίας ενημερώθηκε γι’ αυτή τη σπουδαία κίνηση της Λίβερπουλ και φυσικά πλέον θα μετράει αντίστροφα για τη στιγμή που θα αισθανθεί πως ακόμα ένα όνειρο ζωής, το έζησε στον απόλυτο βαθμό.

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης