Αυτό τον κόσμο θα τον ήθελαν όλοι: Το «όλα θα πάνε καλά» των οπαδών της Τσέλσι (vid)

Ίσως αποτελέσει το φετινό soundtrack της Τσέλσι σε μια σεζόν γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Οι οπαδοί της ομάδας φώναξαν στους ποδοσφαιριστές και τον Ποτσετίνο πως θα είναι δίπλα τους και το πιο δημοφιλές τραγούδι του Μπομπ Μάρλεϊ που ακούστηκε στις εξέδρες των φιλοξενούμενων στο Selhurst Park, προκάλεσε αίσθηση.  



Αυτό τον κόσμο θα τον ήθελαν όλοι: Το «όλα θα πάνε καλά» των οπαδών της Τσέλσι (vid)

Οι «μπλε» του Λονδίνου έφυγαν από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας με το υπέρ τους 3-1 που διαμορφώθηκε με ανατροπή στο 90’ και το 90’ + 3’. Παρά τα εκπληκτικά ποσοστά κατοχής μπάλας στο πρώτο μέρος, φτάνοντας μέχρι και στο 80%, οι παίκτες του Ποτσετίνο έκαναν μονάχα μια τελική και είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ.

Και ξαφνικά όλα άλλαξαν πάλι στο δεύτερο ημίχρονο. Και αυτές οι εμφανίσεις της ομάδας του Ποτσετίνο κάνουν τον κόσμο να έχει συνηθίσει πια το… τρενάκι του Λούνα Παρκ. Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, άλλωστε, η φετινή σεζόν.

Πάντως, ο κόσμος της Τσέλσι φώναξε δυναμικά προς τους παίκτες και τον προπονητή πως θα συνεχίσουν να στέκονται στο πλευρό τους. «Don’t worry about a thing, ‘cause every little think is gonna be alright» λοιπόν…

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης