Στην καλύτερη εκδοχή του, ο Μπέιλι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Βίλα!

Ο Λίον Μπέιλι θα συνεχίσει στην Άστον Βίλα μέχρι και το καλοκαίρι του 2028, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο για τα επόμενα 4,5 χρόνια! Παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο από τη μέρα που μετακινήθηκε στο Μπέρμιγχαμ και έχει ήδη ξεπεράσει τον εαυτό του συγκριτικά με τις πρώτες του δυο σεζόν στο «Βίλα Παρκ».  



Στην καλύτερη εκδοχή του, ο Μπέιλι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Βίλα!

Ο Τζαμαϊκανός εξτρέμ έχει μετρήσει 73 συμμετοχές με 12 τέρματα και 12 ασίστ από τη μέρα που έγινε μέλος των «χωριατών» και μόνο φέτος έχει σκοράρει 7 φορές και έχει δημιουργήσει άλλα 6 γκολ για τους συμπαίκτες του.

Η συμμετοχή του στο σκοράρισμα της ομάδας του Έμερι έχει ξεπεράσει τις συνολικές επιδόσεις του από τις πρώτες δυο σεζόν του στο κλαμπ του Μπέρμιγχαμ και από το μεσημέρι της Δευτέρας δεσμεύεται πλέον με νέο συμβόλαιο.

Αυτό θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2028 και υπάρχει και οψιόν επέκτασης γι’ ακόμα ένα έτος. Στην Πρέμιερ Λιγκ ξαναβρίσκει τον τρομερό εαυτό που παρουσίαζε στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, με την ιστορία του να είναι απίστευτη.

Ήταν ένα απ’ τα 23 παιδιά που υιοθέτησε ο προπονητής, Κρεγκ Μπάτλερ, μεγάλωσε σε πολύ δύσκολες γειτονιές στην πατρίδα του, διέσχισε την Ευρώπη για να βρει κάπου ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον και τώρα η ζωή τού επιστρέφει όλα όσα αξίζει!

Κώστας Ζάλιαρης