Clutch ο ΜακΤόμινεϊ, αλλά ο Μαγκουάιρ έκανε τη διαφορά!

Ο Χάρι Μαγκουάιρ «έκλεψε» το βραβείο του Man of the Match από τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα, δείχνοντας γι’ ακόμα μια φορά πως όταν σταματά ν’ αποτελεί το επίκεντρο της προσοχής, βγάζει έναν αγωνιστικό εαυτό που συμφέρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  



Clutch ο ΜακΤόμινεϊ, αλλά ο Μαγκουάιρ έκανε τη διαφορά!

Ο Άγγλος αμυντικός το τελευταίο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα φροντίζει ώστε να μην απασχολεί τον Τύπο για οτιδήποτε άλλο πέρα από το ποδόσφαιρο και τις επιδόσεις του. Και αυτό έκανε και στο Μπέρμιγχαμ το απόγευμα της Κυριακής.

Ο πρώην αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» κατάφερε να σημειώσει και ασίστ με τον τρόπο που έστειλε την μπάλα προς τον Χόιλουντ στο πρώτο από τα δύο τέρματα της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ στο «Βίλα Παρκ».

Η εστία δεν διατηρήθηκε ανέπαφη, αλλά δεν ήταν δική του η ευθύνη στη φάση, έτσι όπως εξελίχθηκε και επέτρεψε στον Ντούγκλας Λουίς να σκοράρει.

Στη λήξη της αναμέτρησης κι ενώ ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ είχε καταφέρει γι’ ακόμα μια φορά ν’ αποδειχθεί clutch παίκτης, ο σκόρερ του 2-1 έδωσε το βραβείο του πολυτιμότερου στον Μαγκουάιρ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης