«Τσάμπι, έλα στη Λίβερπουλ»: Η Λεβερκούζεν του Τσάκα «διέλυσε» την Μπάγερν του Κέιν και πάει για πρωτάθλημα! (vids)

Απίστευτο και όμως αληθινό. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν κέρδισε και την Μπάγερν Μονάχου, επικράτησε με 3-0 εντός έδρας και ανέβηκε στο +5 από τους Βαυαρούς. Αήττητη η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, πιστεύει πλέον στο πρωτάθλημα!



«Τσάμπι, έλα στη Λίβερπουλ»: Η Λεβερκούζεν του Τσάκα «διέλυσε» την Μπάγερν του Κέιν και πάει για πρωτάθλημα! (vids)

Τι ομαδάρα έχει φτιάξει ο Τσάμπι Αλόνσο στη Γερμανία. Απίθανη Μπάγερ Λεβερκούζεν, τρομερή εμφάνιση και κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και τεράστια νίκη, με 3-0 εντός έδρας, χάρη στα γκολ του Στάνισιτς (ανήκει στους Βαυαρούς), που δεν πανηγύρισε, του Γκριμάλντο και του Φρίμπονγκ!

Πρόκειται για τη μοναδική ομάδα που ανήκει στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα και δεν έχει χάσει. Πλέον, εδραιώθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, είναι στο +5 από την ομάδα του Χάρι Κέιν, που άπαντες γνωρίζουν πως πήγε στη Γερμανία για να πάρει τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του.

Η πιο πρόσφατη άλλωστε, έγκειται πριν από 37 εβδομάδες και 260 ημέρες, στο «Σίτι Γκράουντ», από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Έμελλε να μεσολαβήσουν εννέα μήνες και το σκηνικό να μην έχει επαναληφθεί. Απίθανη Μπάγερ Λεβερκούζεν, τρομερός Τσάμπι Αλόνσο, με τα σχόλια των φίλων της Λίβερπουλ στο twitter να τον θέλουν για διάδοχο του Γιούργκεν Κλοπ!

Δημήτρης Μανάκος