Δείτε τον Σον στο 95’: Πώς κέρδισε η Τότεναμ την Μπράιτον, 10 δευτερόλεπτα πριν το τέλος; (vid)

Απίθανη νίκη της Τότεναμ επί της Μπράιτον, στην τελευταία – κυριολεκτικά – φάση του παιχνιδιού. Φοβερή κούρσα του Χέουνγκ Μιν Σον, ψύχραιμος ο Μπρέναν Τζόνσον και 2-1 για την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου. Και όλα αυτά, ενώ εκκρεμούσαν 10 δευτερόλεπτα για τη λήξη της αναμέτρησης!



Δείτε τον Σον στο 95’: Πώς κέρδισε η Τότεναμ την Μπράιτον, 10 δευτερόλεπτα πριν το τέλος; (vid)

Ακόμη και αν δεν υποστηρίζει κάποιος την Τότεναμ, ακόμη και αν δεν την δούμε για μία σεζόν ακόμη να κατακτά τίτλο, δεν μπορείς να μην παραδεχθείς αυτό που κάνει.

Την εξαιρετική της πορεία στην σεζόν, τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει, τα 51 γκολ που έχει καταφέρει να πετύχει.

Έργο… Άγγελου Ποστέκογλου όλα αυτά. Όπως φυσικά και η τρομερή νίκη που πανηγύρισε επί της Μπράιτον, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Premier League. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, και πάλεψε μέχρι τέλους.

Και όταν λέμε μέχρι τέλους, εννοούμε μέχρι και την τελευταία φάση του παιχνιδιού. Εκεί όπου έκλεψε την μπάλα στη σέντρα, βγήκε εξαιρετικά στην αντεπίθεση και ο Χέουνγκ Μιν Σον αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή. Απίθανη κούρσα, τρομερές δυνάμεις, φοβερή οξυδέρκεια για να δει τον Μπρέναν Τζόνσον.

Διότι από εκεί και πέρα, όλα τα υπόλοιπα είναι… ιστορία!

Δημήτρης Μανάκος