Αν υπάρχει «τέλειο» ημίχρονο στο «Έτιχαντ», η Έβερτον παίρνει σχεδόν… άριστα!

Εξαιρετικό ημίχρονο για την Έβερτον στο «Έτιχαντ», μία εντός εστίας τελική προσπάθεια η Μάντσεστερ Σίτι. Μένει το 0-0, μοναδικός που ξεχωρίζει από τους γηπεδούχους ο Ντοκού!



Αν υπάρχει «τέλειο» ημίχρονο στο «Έτιχαντ», η Έβερτον παίρνει σχεδόν… άριστα!

Ας μην κρυβόμαστε. Όλοι γνωρίζουμε πως η Μάντσεστερ Σίτι αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί το απόλυτο φαβορί για να γίνει η πρώτη ομάδα που θα κερδίσει στην 24η αγωνιστική της Premier League.

Υποδέχεται την Έβερτον, η ομάδα του Σον Ντάις θα έπαιζε κλειστά, αλλά ουδείς περίμενε πως μετά το πέρας των πρώτων 45 λεπτών, οι «πολίτες» σχεδόν δεν θα είχαν απειλήσει.

Και όμως, αυτό συμβαίνει. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει αλλάξει υπέρ – τριπλάσιες πάσες, είδε την κατοχή της μπάλας να φτάνει μέχρι και το 80%, αλλά τελική προσπάθεια εντός στόχου έλαβε χώρα στην τελευταία φάση, με τον Ακάντζι.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει απλώς μία κεφαλιά, ο Νούνες δεν έχει φανεί καθόλου, ο Φιλ Φόντεν έχει δύο σουτ που έχουν βρει σε σώματα και ο Ντοκού είναι μακράν ο πιο επικίνδυνος. Στο τέλος του ημιχρόνου όμως, το 0-0 είναι αυτό που μετράει. Μπορεί να αντέξει άραγε η Έβερτον για ένα 45άλεπτο ακόμη; Διότι ως στιγμής, πραγματοποιεί ένα «τέλειο» ημίχρονο»!

Δημήτρης Μανάκος