Ο Τζόουνς ρίχνει «μπηχτή» στον Αρτέτα: «Αφού μας αντιγράφουν, είμαστε στο σωστό δρόμο»! (vid)

Ο Κέρτις Τζόουνς ήθελε να καταστήσει ξεκάθαρη τη σκέψη του για τον τρόπο με τον οποίο ο Αρτέτα μιμήθηκε τον Κλοπ και πανηγύρισε με γροθιές μετά τη νίκη επί της Λίβερπουλ. Έκανε λόγο για μια αντιγραφή που δείχνει ότι οι «κόκκινοι» κάτι κάνουν πάρα πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια!



Ο Τζόουνς ρίχνει «μπηχτή» στον Αρτέτα: «Αφού μας αντιγράφουν, είμαστε στο σωστό δρόμο»! (vid)

Ο Άγγλος χαφ που έχει πραγματοποιήσει τεράστια άλματα εξέλιξης στο παιχνίδι του και στο ρόλο που έχει πλέον στους «κόκκινους», σχολίασε την επιλογή του Ισπανού προπονητή της Άρσεναλ να πανηγυρίσει με τις... γροθιές του Kloppo, μετά το 3-1 στο «Έμιρεϊτς» την περασμένη εβδομάδα. 

Φυσικά ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» έγινε viral με την κίνηση που επέλεξε να κάνει μετά από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα κόντρα στη συγκεκριμένη ομάδα.

Ο Κέρτις Τζόουνς είχε έτοιμη την πληρωμένη απάντηση:

«Για πολλά χρόνια έχουμε καταφέρει μέσα από τη δουλειά μας να γίνουμε ένα σύνολο το οποίο θα μνημονεύει ο κόσμος. Και ο προπονητής μας με τον τρόπο που γιορτάζει. Αν θέλουν να μας κλέβουν τα δικά μας πράγματα και να μας αντιγράφουν, πάει να πει ότι κάτι κάνουμε καλά και είμαστε στο σωστό δρόμο γιατί θέλουν να γίνουν σαν εμάς» είπε!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης