Έγιναν δύο οι στόχοι των Σαουδαράβων για το καλοκαίρι: «Και τον Σαλάχ και τον... Εκόνγκ από τον ΠΑΟΚ!»

Τρομερή πέρασε φαίνεται πως έχει ο Εκόνγκ του ΠΑΟΚ στη Σαουδική Αραβία, με τον ποδοσφαιριστή της ελληνικής ομάδας να αποτελεί βασικό καλοκαιρινό στόχο. Όπως φυσικά και ο Μοχάμεντ Σαλάχ, με τη σχετική λίστα να είναι… ατελείωτη!



Έγιναν δύο οι στόχοι των Σαουδαράβων για το καλοκαίρι: «Και τον Σαλάχ και τον... Εκόνγκ από τον ΠΑΟΚ!»

Πραγματοποιεί εξαιρετικό Κόπα Άφρικα ο Εκόνγκ. Όλοι τον γνωρίζουμε, ακόμη και αν δεν πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή κομμάτι της Premier League.

Αγωνίζεται στη χώρα μας, παίζει στον ΠΑΟΚ, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και αγωνίστηκε στο Europa Conference League, με την ελληνική ομάδα να προκρίνεται στους «16», κάνοντας ρεκόρ βαθμών για club που εδρεύει στην Ελλάδα!

Είναι ένας εκ των κορυφαίων της Νιγηρίας. Έχει σκοράρει δις, αμφότερες με πέναλτι, βρίσκεται στον τελικό του θεσμού και στοχεύει στην κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, μετά από 11 χρόνια. Και κάπως έτσι, ο Fabrizio Romano ξεκαθάρισε πως ο Εκόνγκ αποτελεί βασικό στόχο των Σαουδαράβων για το καλοκαίρι!

Μαζί με τον Μοχάμεντ Σαλάχ, σχεδιάζουν να πάρουν και τον… Εκόνγκ. Τρομερή κίνηση, με τον παίκτη του ΠΑΟΚ πάντως να ξεκαθαρίζεται πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος στη Θεσσαλονίκη!

Δημήτρης Μανάκος