«Deal is off»: Η Μπλάκμπερν έπαιξε Football Manager και πάτησε «save», ξεχνώντας μία… μεταγραφή!

Η Μπλάκμπερν «έπαθε» Football Manager: Έκανε λάθος… κλικ και δεν δήλωσε έγκαιρα παίκτη! Πλέον, η μεταγραφή έχει «ακυρωθεί», με τον Fabrizio Romano να το επιβεβαιώνει…



«Deal is off»: Η Μπλάκμπερν έπαιξε Football Manager και πάτησε «save», ξεχνώντας μία… μεταγραφή!

Να που ένα κλικ, κάνει τη διαφορά! Εκεί που λες πως αυτά συμβαίνουν αποκλειστικά στο Football Manager, έρχεται η Μπλάκμπερν για να αποδείξει την… αυθεντικότητα του δημοφιλούς παιχνιδιού!

Η αγγλική ομάδα είχε «κλείσει» τον Ντάνκαν ΜακΓκουάιρ από την Ορλάντο Σίτι, ωστόσο δεν θα τον δει να φορά τη φανέλα της! Ο λόγος είναι… αστείος!

Όπως αναφέρει ο Τομ Μπόγκερτ, δημοσιογράφος της ιστοσελίδας «The Athletic», οι άνθρωποι του συλλόγου, έκαναν λάθος… κλικ!

Έτσι, αντί να επιλέξουν το κουμπί για την κατάθεση των εγγράφων, πάτησαν το αντίστοιχο της αποθήκευσης! Προς το παρόν, η μεταγραφή παραμένει στον «αέρα», με την Μπλάκμπερν να περιμένει την εκδίκαση της έφεσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η μετακίνηση του ΜακΓκουάιρ «χαλά»! Η πρώτη συνέβη την ώρα που ο παίκτης «πετούσε» για Αγγλία, όταν και οι ιδιοκτήτες της ομάδας ενημέρωσαν πως δεν υπήρχαν οι απαραίτητοι πόροι για τη συγκεκριμένη μεταγραφή!

Τελικά, η πώληση του Γουόρτον στην Κρίσταλ Πάλας βοήθησε να προχωρήσει η υπόθεση, έστω κι αν αυτό θα γινόταν με τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, μαζί με οψιόν αγοράς.

Όλα αυτά, για να καταλήξουμε στην επική… γκάφα!

Πηγή: www.bnsports.gr