«Ελπίζω τώρα να έμαθαν πώς να μαρκάρουν τον Τσιμίκα»: Η «γκρίνια» των Ιρλανδών για την… Ελλάδα! (vid)

Ο Κώστας Τσιμίκας και πάλι απέναντι στην Ιρλανδία και οι φίλοι της χώρας δεν είναι ικανοποιημένοι. Θυμούνται την σέντρα του Έλληνα μπακ της Λίβερπουλ απέναντί τους και το εξέφρασαν στο twitter!



«Ελπίζω τώρα να έμαθαν πώς να μαρκάρουν τον Τσιμίκα»: Η «γκρίνια» των Ιρλανδών για την… Ελλάδα! (vid)

Μπορεί η Εθνική μας ομάδα να μην είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την κλήρωση που είχε στο Nations League, αλλά η αλήθεια είναι πως πρέπει να συνηθίσει να αντιμετωπίζει τέτοιου είδους αντιπάλους.

Προβιβάστηκε, ανέβηκε κατηγορία, υπήρχε περίπτωση να συναντήσει την Αγγλία 10η φορά ιστορικά και εν τέλει, αυτό έγινε πράξη. Προφανώς και… εκείνο το φάουλ του Ντέιβιντ Μπέκαμ «αναβίωσε», όμως οι Έλληνες φίλοι του ποδοσφαίρου μοιάζουν να έχουν συμβιβαστεί με όσα προέκυψαν στο Nations League.

Εν αντιθέσει με τους Ιρλανδούς. «Γκρινιάζουν» που θα συναντήσουν τα «τρία Λιοντάρια», για πρώτη φορά μετά το 1992 σε επίσημη διοργάνωση και εν συνεχεία, θυμήθηκαν τον Κώστα Τσιμίκα.

Διότι ο Έλληνας μπακ τους έμεινε «αλησμόνητος», από το μεταξύ μας παιχνίδι, στα προκριματικά του EURO. Τότε που με μία απίθανη σέντρα, «έφτιαξε» το 1-0 του Γιώργου Γιακουμάκη, για να επικρατήσει εν τέλει η Εθνική με 2-0!

Και θα την βρουν και πάλι απέναντί τους, αυτή την φορά σε διαφορετική βάση. Αλλά όπως και να έχει, ο «Greek Scouser» δεν αποτελεί ευχάριστη ανάμνηση για την χώρα του Έβαν Φέργκιουσον!

 

Δημήτρης Μανάκος