Ο Κάραγκερ τα έχει βάλει με την Άρσεναλ: «Ειρωνική» ανάρτηση, για τους πανηγυρισμούς με τη Λίβερπουλ! (vid)

Κάπου μοιάζει να… ξεφεύγει το πράγμα, συνεχίζει την κόντρα με τον Μαρτίν Έντεγκααρντ ο Τζέιμι Κάραγκερ, αναδημοσιεύοντας ένα ειρωνικό βίντεο για την Άρσεναλ και τους πανηγυρισμούς της!



Ο Κάραγκερ τα έχει βάλει με την Άρσεναλ: «Ειρωνική» ανάρτηση, για τους πανηγυρισμούς με τη Λίβερπουλ! (vid)

Όλα ξεκίνησαν όταν η Άρσεναλ επικράτησε της Λίβερπουλ με 3-1. Όταν ο Μαρτίν Έντεγκααρντ ήταν τρομερά ικανοποιημένος με την ομάδα του, θεωρώντας πως πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες νίκες της σεζόν.

Όταν δεν μπήκε στα αποδυτήρια μαζί με τους υπολοίπους, αλλά κάθισε στον αγωνιστικό χώρο στο «Έμιρεϊτς» και φωτογράφιζε τον… φωτογράφο των «κανονιέρηδων».

Αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό του Τζέιμι Κάραγκερ, ο οποίος του είπε να πάει στα αποδυτήρια και να σταματήσει να κάνει έτσι. Ο Νορβηγός απάντησε, ουδείς θα του πει πώς θα πανηγυρίζει στο «σπίτι» του, αλλά η ιστορία φαίνεται πως συνεχίζεται.

Και όχι από την πλευρά του αρχηγού της Άρσεναλ, αλλά από αυτήν του Τζέιμι Κάραγκερ, ο οποίος έκανε retweet ένα «ειρωνικό» βίντεο κατά των Λονδρέζων. Ένα βίντεο στο οποίο δύο άνθρωποι υποδύονται τον Αρτέτα και τον Έντεγκααρντ να συζητούν, ο πρώτος βάζει καλάθι με ένα χαρτί και όλοι μπαίνουν στο γραφείο.

Ο Κάραγκερ δεν έχασε ευκαιρία να συμφωνήσει και η… κόντρα καλά κρατεί!

Δημήτρης Μανάκος