Τι ακριβώς συνέβη στον πανηγυρισμό του Έντσο Φερνάντες; H φανέλα, ο… Μέσι και ο Τζάκσον! (vids)

Σκοράρει, «τρελαίνεται», θέλει να δώσει απαντήσεις, επιθυμεί να μπει τέλος σε κάθε σενάριο… αποχώρησης από την Τσέλσι. «Μιμείται» τον Λιονέλ Μέσι, έχει για άξιο συμπαραστάτη του τον Νικολάς Τζάκσον. Φοβερές οι αντιδράσεις του φορ της Τσέλσι για χάρη του Έντσο Φερνάντες!



Τι ακριβώς συνέβη στον πανηγυρισμό του Έντσο Φερνάντες; H φανέλα, ο… Μέσι και ο Τζάκσον! (vids)

Επρόκειτο για μία πολύ δύσκολη ημέρα, δεδομένα, για τον Έντσο Φερνάντες. Μία ημέρα που ξεκίνησε με πολλά δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει δηλώσει ξεκάθαρα στο περιβάλλον του πως θέλει να αποχωρήσει από την Τσέλσι.

Πως μετάνιωσε για την επιλογή του να υπογράψει για 8,5 χρόνια στους Λονδρέζους και πως μόλις, έναν χρόνο μετά την παρουσίασή του, ζητά μεταγραφή. Ο ατζέντης του θέλησε να βάλει τέλος σε αυτά τα σενάρια άμεσα.

Βγήκε και τοποθετήθηκε, λέγοντας πως όλα είναι αναληθή. Πως ο πελάτης του θα ήθελε η Τσέλσι να αποδίδει καλύτερα, αλλά πως γνωρίζει εξαρχής πως είναι ένα μελλοντικό project, το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του σε βάθος χρόνου.

Ωστόσο, ο κόσμος των «μπλε» έμελλε να δει τη μεγαλύτερη απόδειξη για το ότι όλα είναι ψέματα, από τον ίδιο τον Έντσο Φερνάντες. Στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα, ο Αργεντινός μέσος ήταν εκπληκτικός. Σημείωσε ένα από τα… φάουλ της σεζόν και έσπευσε να απαντήσει.

Έβγαλε την φανέλα του και την έδειξε στον κόσμο, όπως κάποτε ο Λιονέλ Μέσι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Η κίνησή του όμως, δεν κράτησε πολλοί. Οι συμπαίκτες του έπεσαν πάνω του για να πανηγυρίσουν μαζί του, και η φανέλα του κατέληξε στα χέρια του Τζάκσον και του Ντισασί.

Ο πρώτος είχε… τρελαθεί. Την φιλούσε και εν συνεχεία, αποφάσισε να πανηγυρίσει αυτός με τον τρόπο που είχε κάνει ο Λιονέλ Μέσι τότε. Έδειχνε τη φανέλα του Έντσο στην κάμερα και τόνιζε με τον δικό του τρόπο πως «δεν πάει πουθενά». Φοβερή στιγμή στο «Βίλα Παρκ», το ιδανικό φινάλε σε κάθε σενάριο!

Δημήτρης Μανάκος