Ο Φαν Πέρσι «δέθηκε» περισσότερο με τη Γιουνάιτεντ και τώρα κάνει πρακτική στο Κάρινγκτον! (vid)

Με την Άρσεναλ μπορεί να εκτόξευσε τις μετοχές του, στη Γιουνάιτεντ όμως, αγάπησε, αγαπήθηκε και έφτιαξε διαφορετικό δεσμό με το κλαμπ. Και γι’ αυτό τώρα ο Φαν Πέρσι είναι ξανά παρών, αφού κάνει την πρακτική για την εξασφάλιση του διπλώματος που θα του επιτρέψει να βρεθεί σε πάγκο ανδρικής ομάδας του ανώτατου επιπέδου.  



Ο Φαν Πέρσι «δέθηκε» περισσότερο με τη Γιουνάιτεντ και τώρα κάνει πρακτική στο Κάρινγκτον! (vid)

Ο παλαίμαχος Ολλανδός επιθετικός, 9 χρόνια μετά την αποχώρησή του από το Μάντσεστερ, εθεάθη ξανά, αρχικά στο «Ολντ Τράφορντ» κι έπειτα στο προπονητικό όπου συνήθιζε να προετοιμάζεται για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τους «κόκκινους διαβόλους».

Αυτή τη φορά, βρέθηκε στην αγγλική πόλη, όχι απλά για να παρακολουθήσει το πρόσφατο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, αλλά και για να συμφωνήσει με τον Τεν Χαγκ ώστε να μπορέσει να βρεθεί σε προπονήσεις της Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της πρακτικής εξάσκησης ώστε να εξασφαλίσει το δίπλωμα προπονητικής.

Προς το παρόν δουλεύει μονάχα σε τμήματα υποδομής και είναι σε αυτά της Φέγενορντ, όμως, οι βλέψεις του είναι ν’ ασχοληθεί στο τοπ επίπεδο και για να το καταφέρει αυτό, ζήτησε τη βοήθεια των «κόκκινων διαβόλων» κι εκείνοι του την παρείχαν αμέσως!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης