Φοβερή Κόβεντρι, λάμψη Άνταμς στην πρόκριση της Σαουθάμπτον (vids)

Με ξεσπάσματα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, οι Κόβεντρι και Σαουθάμπτον πέρασαν εύκολα και εντυπωσιακά μέσω των ρεβάνς στους «16» του Κυπέλλου! Οι «sky blues» έφτασαν στο 4-1 επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ και οι «άγιοι» με τον Τσε Άνταμς να έχει δυο ασίστ κι ένα γκολ πανηγύρισαν το 3-0 επί της Γουότφορντ.  



Φοβερή Κόβεντρι, λάμψη Άνταμς στην πρόκριση της Σαουθάμπτον (vids)

Στο Κόβεντρι οι γηπεδούχοι παρά το εξαιρετικό τους ξεκίνημα με το γκολ του Πάλμερ από το 3ο λεπτό με υπέροχη ατομική ενέργεια και διαγώνιο τελείωμα, είδαν τις «κουκουβάγιες» ν' αντιδρούν άμεσα και να φέρνουν στα ίσια τον επαναληπτικό.

Μια μεγάλη ολιγωρία στα μετόπισθεν των «sky blues» και η αδυναμία τους να διώξουν την μπάλα από τα καρέ τους, έφερε την τιμωρία και το 1-1 από τον Κανταμαρτέρι.

Η Κόβεντρι «καθάρισε» την πρόκριση μέσα σε 7' στο δεύτερο μέρος, αφού, σκόραρε τρεις φορές από το 50ο έως το 58ο λεπτό του ματς! Την αρχή έκανε ο Ο'Χέιρ που με το 8ο φετινό του τέρμα έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του από ασίστ του Πάλμερ, ενώ ο ίδιος έκανε και το 3-1 στο 56' με ωραίο τελείωμα στη γωνία. Πλέον δεν υπήρχε γυρισμός στην αναμέτρηση και οι νικητές διαμόρφωσαν το τελικό 4-1 στο 58ο λεπτό με τρομερά δυνατή κεφαλιά του Χάτζι Ράιτ!

Στο «St. Mary's» η Σαουθάμπτον κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Γουότφορντ και να πανηγυρίσει την παρουσία της στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου χάρη στο τελικό 3-0. Τη διαφορά στο ματς έκανε η τρομερή βραδιά στην οποία βρέθηκε ο Τσε Άνταμς, που ετοίμασε τα δυο πρώτα τέρματα και πέτυχε το τρίτο!

Αρχικά στο 52ο λεπτό από ωραία προσπάθεια και ασίστ του Σκωτσέζου, ο Σέκου Μάρα σούταρε χαμηλά και βρήκε πρώτη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα. Παρόμοια ήταν η κατάσταση και στο 58', με ίδιο δημιουργό και ίδιο «εκτελεστή», ενώ, ο Άνταμς στο 76' έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ρόθγουελ, έστειλε τη Σαουθάμπτον στο δρόμο της Λίβερπουλ στους «16».

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης