Ποτσετίνο: «Χρειαζόμαστε στήριξη, είναι αλλιώς τα πράγματα πλέον…»

Απευθυνόμενος κυρίως στους οπαδούς της Τσέλσι, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ξεκαθάρισε πως όλοι θα πρέπει να συνηθίσουν το γεγονός πως στον σύλλογο γίνονται πλέον πολύ διαφορετικά πράγματα σε σχέση με το παρελθόν. «Χρειάζονται στήριξη από τον κόσμο τα παιδιά, πιστεύω στο πρότζεκτ, είμαι σε επαφή με τους ιδιοκτήτες» είπε ο Αργεντινός.  



Ποτσετίνο: «Χρειαζόμαστε στήριξη, είναι αλλιώς τα πράγματα πλέον…»

Οι «μπλε» βρίσκονται σε κάκιστο σημείο, παρά το γεγονός πως έχουν φτάσει σε έναν τελικό για τη φετινή σεζόν. Παρ’ όλα αυτά, ο τελικός του Λιγκ Καπ στο «Γουέμπλεϊ» στις 25 του μηνός φαντάζει πολύ μακριά και φυσικά, τουλάχιστον πνευματικά, η ομάδα είναι πολύ μακριά από το ιδανικό για να προετοιμαστεί για τη διεκδίκηση ενός τροπαίου.

Ο Ποτσετίνο ήρθε αντιμέτωπος με τους εκπροσώπους του Τύπου γι’ ακόμα μια φορά ενόψει του ματς Κυπέλλου με την Άστον Βίλα για το Κύπελλο Αγγλίας και στον απόηχο της ήττας (4-2) από τη Γουλβς, είχε να πει:

«Στην Τσέλσι αυτή τη στιγμή κάνουμε πολλά πράγματα, πολύ διαφορετικά απ’ ότι γινόταν στο παρελθόν. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου. Πρέπει οι οπαδοί να είναι στο πλευρό μας. Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό που βιώνουμε. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, μαζί με τους ιδιοκτήτες, με τους οποίους έχω συνεχή επαφή. Δεν μιλήσαμε για κάτι ιδιαίτερο μετά το ματς με τη Γουλβς. Πρέπει να δουλέψουμε τη σχέση μας με τους οπαδούς και να καταλάβουν κι εκείνοι πόσο διαφορετικό είναι το πρότζεκτ το οποίο εφαρμόζουμε».

Κώστας Ζάλιαρης