Ποιος Κούντους; Για τα … γενέθλια του Κριστιάνο έκανε τον πανηγυρισμό ο Γκαρνάτσο! (vid)

Η πρώτη εντύπωση όλων ήταν πως επρόκειτο για μια είδους καζούρα προς τον Μοχάμεντ Κούντους, ο οποίος είχε πανηγυρίσει με αυτό τον τρόπο όταν σκόραρε εις βάρος της Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο δεν νοιάζεται για τους αντιπάλους τους και κάθισε στις διαφημιστικές πινακίδες για να τιμήσει το μεγάλο του ίνδαλμα! Τον Κριστιάνο!  



Ποιος Κούντους; Για τα … γενέθλια του Κριστιάνο έκανε τον πανηγυρισμό ο Γκαρνάτσο! (vid)

Ο Αργεντινός επιθετικός πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ των «κόκκινων διαβόλων» στο άνετο 3-0 επί των «σφυριών» το απόγευμα της Κυριακής στο «Ολντ Τράφορντ».

Στο πρώτο απ’ τα δυο «χτυπήματά» του, πρόσφερε ένα από τα καλύτερα κλικ ολόκληρης της σεζόν, πηγαίνοντας να καθίσει στις διαφημιστικές πινακίδες, όπου τον ακολούθησαν οι Χόιλουντ και Μέινου, με τους τρεις τους να γίνονται viral.

Ο κόσμος πίστεψε πως ήταν ένα πικάρισμα προς τον Μοχάμεντ Κούντους για τον τρόπο που εκείνος γιορτάζει τα γκολ του στη Γουέστ Χαμ, ωστόσο, ο Γκαρνάτσο είχε άλλον στο μυαλό του. Φυσικά, το μεγάλο του ίνδαλμα, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που έχει κάνει αντίστοιχο χαρακτηριστικό πανηγυρισμό στο παρελθόν.

Μάλιστα, σήμερα (05/02) είναι τα γενέθλια του Πορτογάλου κι έτσι δεν αποκλείεται ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ήθελε με αυτό τον τρόπο να τιμήσει τον CR7, με τον οποίο κατάφερε να συνυπάρξει έστω και για σύντομο χρονικό διάστημα στο «Ολντ Τράφορντ».

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης