Ο Χόιλουντ είπε αυτό που όλοι ήθελαν να ακούσουν: «Θυμάστε τι λέγατε για εμάς;»

Τοποθετήθηκε. Και καλά έκανε. Είχε δεχθεί μεγάλη κριτική. Και πλέον, είναι εκ των κορυφαίων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Απλώς, ο Ράσμους Χόιλουντ έμαθε με τον «άσχημο» τρόπο στην Premier League, πως μία ακριβή μεταγραφή φέρει μεγάλες απαιτήσεις. Και ενδεχομένως, δεν υπάρχει χρόνος προσαρμογής!



Ο Χόιλουντ είπε αυτό που όλοι ήθελαν να ακούσουν: «Θυμάστε τι λέγατε για εμάς;»

Βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, έχει πάρει από το χέρι τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι ο πρώτος της σκόρερ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ράσμους Χόιλουντ αισθάνεται καλά πλέον στο «Ολντ Τράφορντ» και το σημαντικότερο όλων; Συνήθισε την Premier League και πλέον, δίνει απαντήσεις. Σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις, είναι σταθερά εκ των κορυφαίων της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ.

Μετά το φινάλε της συνάντησης με τη Γουέστ Χαμ, θέλησε να δώσει απαντήσεις και… εκτός αγωνιστικού χώρου.

Επισήμανε πως έχει δεχθεί μεγάλη κριτική, πως το ίδιο συνέβαινε και με τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, αλλά αμφότεροι χρειάστηκαν χρόνο. Πλέον, έμαθαν, βελτιώνονται κάθε ημέρα και συνεργάζονται πολύ καλύτερα.

Αναλυτικά, οι αφοπλιστικές δηλώσεις του Ράσμους Χόιλουντ:

«Πριν από έναν μήνα, πάρα πολλοί μιλούσαν για εμένα και τον Αλεχάντρο. Ότι δεν σκοράρουμε αρκετά γκολ. Αλλά είμαστε και οι δύο νέοι, μεγαλώνουμε και εξελισσόμαστε κάθε ημέρα. Τώρα, μπορείτε να δείτε πως υπάρχει μία σύνδεση μεταξύ μας!»

Δημήτρης Μανάκος