Είναι αλήθεια: Η Φλίτγουντ κέρδισε στο πρωτάθλημα, μετά από 84 ημέρες! (vid)

Ποιος να το περίμενε… Πέρασε τόσος καιρός. Πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες. Μεσολάβησαν ακριβώς 84 ημέρες. Και όμως, η Φλίτγουντ Τάουν της League One, κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 της Πορτ Βέιλ και να πανηγυρίσει ξανά στο πρωτάθλημα!



Είναι αλήθεια: Η Φλίτγουντ κέρδισε στο πρωτάθλημα, μετά από 84 ημέρες! (vid)

Έχει σχεδόν υποβιβαστεί. Φαντάζει αδύνατο να καταφέρει να παραμείνει στην 3η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Και είναι απολύτως λογικό.

Μετρούσε άλλωστε 84 ημέρες δίχως να έχει καταφέρει να κερδίσει και πριν την έναρξη της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ήταν η μοναδική ομάδα της League One, που δεν είχε ξεπεράσει τους 20 βαθμούς!

Παρόλα αυτά, η Φλίτγουντ δεν απέλυσε ποτέ τον Άνταμ Τσαρλς Γκρέιαμ και εξακολουθεί να πιστεύει πως το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Και κάπως έτσι, η πρώτη της νίκη μετά από τις 11 Νοεμβρίου του 2023 και το 3-0 απέναντι στην Έξετερ, είναι γεγονός.

Υποδέχθηκε την Πορτ Βέιλ, πέτυχε ένα γκολ στο πρώτο μέρος και δύο στην επανάληψη, και ο γρίφος «λύθηκε». Πλέον, με το τελικό 3-0, βρίσκεται στην 23η θέση της βαθμολογίας και απέχει οκτώ πόντους από την ομάδα που κατάφερε να κερδίσει και είναι… 20η. Υποσημείωση; Έχει δύο παιχνίδια περισσότερα, γεγονός που μειώνει και τις ελπίδες της!

Δημήτρης Μανάκος