Πήγε να «πέσει» το «Γκούντισον Παρκ»: H ισοφάριση στο 94’ και ένας κόσμος γεμάτος… Έβερτον! (vid)

Τρομερή στιγμή! Από το πουθενά. Από αυτές τις στιγμές που τις κάνει το γήπεδο να… προκύψουν. Το 2-2 ανάμεσα στην Έβερτον και την Τότεναμ είναι γεγονός. Η 5η συνεχόμενη ισοπαλία τους στην έδρα των «ζαχαρωτών». Με ένα γκολ που έβαλε το ίδιο το «Γκούντισον Παρκ»!



Πήγε να «πέσει» το «Γκούντισον Παρκ»: H ισοφάριση στο 94’ και ένας κόσμος γεμάτος… Έβερτον! (vid)

Και ενώ όλα έδειχναν πως η Τότεναμ θα πανηγύριζε ένα πολύ μεγάλο «διπλό» στο «Γκούντισον Παρκ», η Έβερτον αρνήθηκε να παραδοθεί. Ισοφάρισε σε 2-2 και πανηγύρισε έναν σπουδαίο βαθμό, χάρη στο γκολ του Μπρένθγουεϊτ στο 94ο λεπτό!

Είχε κερδίσει στατική φάση. Δεν έπαιζε καλά. Η Τότεναμ φαινόταν πως εύκολα ή δύσκολα θα κατάφερνε να διατηρήσει το 2-1 υπέρ της.

Ωστόσο, μία στιγμή στην Αγγλία αρκεί. Και αυτό ακριβώς, συνέβη δύο λεπτά πριν το φινάλε. Κεφαλιά του Ρομέρο προς τα πίσω, άργησε να βγει ο Βικάριο και γκολ ο κεντρικός αμυντικός των «ζαχαρωτών».

Ακολουθεί… πανζουρλισμός. Η Έβερτον ισοφαρίζει και τη δεδομένη χρονική στιγμή, ξεπερνά τη Λούτον στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι από πάνω, παύει να βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη. Και το ξέσπασμα στις εξέδρες είναι πραγματικά… επικό!

Δημήτρης Μανάκος