Μάριο Λεμινά, όλοι σε σέβονται: Ο λόγος που αλλάζει όνομα και το πιο όμορφο «ναι» της Premier League!

Είπαν «ναι». Πώς θα μπορούσαν να πουν «όχι»; Απόλυτος σεβασμός από όλους για τον Μάριο Λεμινά, που αποφάσισε να αλλάξει το όνομα στη φανέλα του, για χάρη του πατέρα του και της απώλειας που βιώνει!



Μάριο Λεμινά, όλοι σε σέβονται: Ο λόγος που αλλάζει όνομα και το πιο όμορφο «ναι» της Premier League!

Μπορεί η Γουλβς να ηττήθηκε πριν από μερικές ώρες, σε ένα επικό πραγματικά παιχνίδι απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως πρόκειται για το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή τον Μάριο Λεμινά.

Όπως πολλοί θα διαπίστωσαν, αγωνίστηκε, αλλά δεν ήταν στα... καλά του και ο λόγος αφορά την απώλεια του πατέρα του. Ο Λεμινά έχασε τον μπαμπά του και δεν παρευρέθηκε στην 22η αγωνιστική της Premier League, αλλά ήρθε σε επικοινωνία με την ομάδα του και της ζήτησε μία πολύ μεγάλη χάρη.

Μετέφερε στη Γουλβς την επιθυμία του να αλλάξει το όνομα στη φανέλα του και να βάλει αυτό του πατέρα του. Τον έλεγαν επίσης, Μάριο Λεμινά, και ο παίκτης των «λύκων» ζήτησε η φανέλα του να γράφει «MARIO JR», προς τιμήν του.

Την ίδια ώρα, ο αδερφός του, Νόα, που ήρθε στην Premier League ως δανεικός για τη Γουλβς, θα πάρει τη φανέλα που θα λέει «LEMINA», όπως συνέβαινε και με τις προηγούμενες ομάδες του.

Και πριν από μερικές ώρες, έγινε γνωστό πως η Premier League αποδέχθηκε το εν λόγω αίτημα. Είναι ένας… ανθρώπινος και συγκινητικός λόγος, δεν θα μπορούσαν να τον απορρίψουν. Και κάπως έτσι, ο Μάριο Λεμινά, θα «κουβαλά» μαζί του για πάντα τον πατέρα του!

Δημήτρης Μανάκος