Ο Μέινου έκανε τον Σερ Άλεξ να χαμογελά και να λέει τ’ όνομά του! (vid)

Η στιγμή που έζησε, ίσως να ξεπέρασε ακόμα και το όνειρο που έβλεπε για το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Κόμπι Μέινου δεν είναι απλά πως σκόραρε στο 97’ για να χαρίσει νίκη στη Γιουνάιτεντ, αλλά έκανε και τον Σερ Άλεξ να λέει χαρούμενος το όνομα του μικρού!  



Ο Μέινου έκανε τον Σερ Άλεξ να χαμογελά και να λέει τ’ όνομά του! (vid)

Αν μη τι άλλο, η εικόνα του πολυνίκη πρώην προπονητή των «κόκκινων διαβόλων» να χαμογελά και ν’ απολαμβάνει την αγαπημένη του ομάδα, είναι κάτι που χαροποιεί άπαντες που αγαπούν το άθλημα και δη την Πρέμιερ Λιγκ. Όσο κι αν στην καριέρα του στον πάγκο της Γιουνάιτεντ «πόνεσε» αρκετούς όλα τα χρόνια της τρομερής θητείας του, είναι πλέον όμορφο να τον βλέπει κανείς ν’ ακολουθεί τον σύλλογο όσο και όπου μπορεί.

Ο Μέινου τον έκανε να αισθανθεί ξανά μια μεγάλη χαρά, μια… φλόγα νεότητας και να θυμηθεί τα χρόνια της παρουσίας του στο κλαμπ, όταν τότε οι νίκες της ομάδας έρχονταν στο γνωστό… Fergie Time.

Ο Σερ Άλεξ βλέποντας τον πιτσιρικά να σκοράρει με υπέροχη ενέργεια για το 4-3 επί της Γουλβς στο φινάλε, χαμογελούσε πλατιά και έλεγε το όνομα του 18χρονου χαφ, κάτι για το οποίο ο ποδοσφαιριστής προφανώς θα είναι απίστευτα περήφανος.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης