Το φινάλε που ΟΛΟΙ πρέπει να δουν: Το 3-1 να γίνεται… 3-3 και ο Μέινου να «σώζει» τον Τεν Χαγκ! (vids)

Πώς να εξηγήσεις σε κάποιον πως ένα άνετο 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Μολινό», στο 85ο λεπτό, θα γινόταν… 4-3 σε 12 αγωνιστικά λεπτά; Πώς να πεις και να σε πιστέψουν πως ο Κόμπι Μέινου είναι ο απόλυτος ήρωας; Ένα απίθανο παιχνίδι της Premier League και μία τεράστια «απόδραση» της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ στο 97’. Αδιανόητο!  



Το φινάλε που ΟΛΟΙ πρέπει να δουν: Το 3-1 να γίνεται… 3-3 και ο Μέινου να «σώζει» τον Τεν Χαγκ! (vids)

Βρισκόμαστε στο 85ο λεπτό. Το σκορ είναι 3-1 υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Έρικ Τεν Χαγκ κρατά μία πολύτιμη νίκη στα χέρια του και οι «κόκκινοι διάβολοι» φαίνεται πως δικαίως, θα καταφέρουν να περάσουν νικηφόρα από το «σπίτι» της Γουλβς.

Κανένα ματς όμως, στην Premier League, ολοκληρώνεται πριν από το τελικό σφύριγμα της λήξης. Και η Γουλβς του Γκάρι Ο’ Νιλ, απέδειξε τον λόγο.

Από το πουθενά, μπήκε και πάλι στο παιχνίδι, με ένα γκολ του Κίλμαν από στατική φάση στο 85’.

Φτάνουμε στις καθυστερήσεις και οι «λύκοι» έχουν ακόμη μία ευκαιρία. Με τον αγαπημένο τους τρόπο. Μία κόντρα – επίθεση. Βγαίνουν μπροστά, ο Νέτο παίρνει την μπάλα, νικά τον Ονάνα και ο Καμερουνέζος βλέπει… όρθιος το 3-3 της γηπεδούχου.

Το Twitter αρχίζει και συζητά για την απόλυτη «αυτοκτονία» από τον Έρικ Τεν Χαγκ. Ποιος να περίμενε άλλωστε αυτό που θα ακολουθούσε, δύο λεπτά μετά. Ο Μέινου πήρε την μπάλα εκτός περιοχής, σκόραρε με υπέροχο πλασέ και το πρώτο του γκολ στην Premier League, δεν θα το λησμονήσει ποτέ.

Απλά επικό παιχνίδι στο «Μολινό», ακόμη μία διαφήμιση της Premier League!

Δημήτρης Μανάκος