«Πάμε σαν άλλοτε»: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τα παλιά, νίκησε τη Γουλβς σε ματς - διαφήμιση της Premier League! (vids)

Είχε να αντιμετωπίσει την κριτική προς το πρόσωπο του Έρικ Τεν Χαγκ για τον Μάρκους Ράσφορντ. Είχε να αντιμετωπίσει μία φορμαρισμένη και αήττητη Γουλβς σε επτά παιχνίδια. Σκόραρε τέσσερις φορές, είδε δύο γκολ να της ακυρώνονται, είχε παράπονα από το πέναλτι που καταλογίστηκε σε βάρος της. Και μετά από ένα επικό παιχνίδι, οι «κόκκινοι διάβολοι» πανηγύρισαν μία τεράστια νίκη, χάρη στο γκολ του Μεινού στο 97’ (3-4), θυμίζοντας κάτι από την «αύρα» του Σερ Άλεξ!  



«Πάμε σαν άλλοτε»: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τα παλιά, νίκησε τη Γουλβς σε ματς - διαφήμιση της Premier League! (vids)

Μία πολύ σπουδαία νίκη απέναντι στη Γουλβς κατάφερε να πανηγυρίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε με 4-3 των «λύκων» στο «Μολινό», παράγοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα και με ένα επικό φινάλε να κάνει την εμφάνισή του!

Επρόκειτο για μία… κανονική έκδοση της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ. Με αποφασιστικότητα, σοβαρότητα, λίγα λάθη και αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Όλα αυτά, οι τρεις διαφορετικοί σκόρερ και ένα… αμφισβητούμενο πέναλτι, «έγραψαν» την ιστορία της συνάντησης.

Αναλυτικότερα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε εξαιρετικά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό, χάρη στο γκολ του Μάρκους Ράσφορντ.

Προτού προλάβει η Γουλβς να συνέλθει μάλιστα, έγινε και το 2-0. Αυτή τη φορά, ο Ράσμους Χόιλουντ ήταν ο σκόρερ από κοντά, έχοντας συμμετοχή σε πέντε διαδοχικά γκολ της ομάδας του, σε επίπεδο Premier League, είτε με άμεσο, είτε με έμμεσο τρόπο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» κυριάρχησαν στον απόλυτο βαθμό, μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους. Στο 26’ ο Καζεμίρο πήγε να σκοράρει από κοντά και 60 δευτερόλεπτα αργότερα, ένα σουτ του Μπρούνο Φερνάντες, κατέληξε λίγο έξω.

Με το 2-0 του πρώτου μέρους να αδικεί τους φιλοξενούμενους, που είδαν και δύο τους γκολ να ακυρώνονται ως οφσάιντ στις καθυστερήσεις, από Χόιλουντ και Καζεμίρο, η Γουλβς αισθάνθηκε πως είναι ακόμη στο παιχνίδι. Επιχείρησε να απειλήσει με το ξεκίνημα της συνάντησης, είχε την ευκαιρία του Ντόουσον στο 57’, είχε σωθεί στο 55’ από τον Ζοσέ Σα, με τον Χόιλουντ να αστοχεί σε απίθανη ευκαιρία από κοντά.

Στο 70ο λεπτό όμως, έμελλε να λάβει χώρα η σημαντικότερη στιγμή του παιχνιδιού. Ο Καζεμίρο ανέτρεψε τον Νέτο, σε μία φάση που «σηκώνει» μεγάλη συζήτηση και ο Σαράμπια μείωσε για τους «λύκους».

Είχαν χρόνο μπροστά τους, προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ, αλλά όλα κρίθηκαν με την είσοδο του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ στο ματς. Σκόραρε με την πρώτη του επαφή με την μπάλα, με το κεφάλι, και παρά το γκολ του Κίλμαν στο 85’, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ έδειχνε πως θα ανέβει άνετα στην 6η θέση της βαθμολογίας, στο -1 από τη Γουέστ Χαμ, και οκτώ βαθμούς πίσω από την 5η Άστον Βίλα!

 

 

Ποιος να φανταζόταν άλλωστε αυτό που θα ακολουθούσε. Διότι η Γουλβς ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με τρομερό τελείωμα του Πέδρο Νέτο.

Και δύο λεπτά μετά τα 95’, ο Μεϊνού χάρισε μία τεράστια νίκη στην ομάδα του και «έσωσε» τον Έρικ Τεν Χαγκ!

Δημήτρης Μανάκος