Ο Γκαρνάτσο έκανε μόνιμο το χαμόγελο στο πρόσωπο ενός 7χρονου μαχητή της ζωής! (vid)

Το πιτσιρίκι από μόνο του κρύβει μέσα του απίστευτη δύναμη για να νικήσει την επάρατη νόσο στα 7 του χρόνια. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Γκαρνάτσο τον βοήθησαν στις πιο δύσκολες μέρες και τώρα ο Αργεντινός φρόντισε να τον δει από κοντά και να του προσφέρει απλόχερα μερικές στιγμές, που ο μικρούλης θα θυμάται για πάντα.  



Ο Γκαρνάτσο έκανε μόνιμο το χαμόγελο στο πρόσωπο ενός 7χρονου μαχητή της ζωής! (vid)

Ο Άντερσον, 7 ετών, έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη. Αυτή που κάνει τα πάντα να φαίνονται ανούσια μπροστά στην υγεία και την λύτρωση από το «θηρίο».

Ο μικρούλης κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο. Το ποδόσφαιρο, μαζί με την αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποτελούσαν τη διέξοδό του, στις πιο δύσκολες μέρες που προφανώς θα υπήρξαν στη διαδρομή του μέχρι την ανάρρωση.

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο φρόντισε να δει από κοντά τον πιτσιρικά, στον οποίο οι «κόκκινοι διάβολοι» πρόσφεραν και την διάκριση του πιο γενναίου!

Κάτι τέτοιες κινήσεις και συναντήσεις, είναι όλη η ουσία του αθλήματος και η έννοια της ανθρωπιάς. Ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά, αρκεί λίγος χρόνος και μερικά χαμόγελα... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης