Αυτό θα πει… ισοπέδωση: Και λίγα ήταν τα γκολ που πέτυχε η Λίβερπουλ στο ντέρμπι!

Τέσσερα τέρματα, ισάριθμα δοκάρια, σημαντικές αποκρούσεις από τον Πέτροβιτς και μια Λίβερπουλ που έκανε ό,τι ήθελε κόντρα στην Τσέλσι. Οι «μπλε» έζησαν… εφιάλτη στο «Άνφιλντ» και όσα κατεγράφησαν, μαρτυρούν μια νύχτα που οι «μπλε» ίσως γλίτωσαν τη χειρότερη βραδιά τους στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ!  



Αυτό θα πει… ισοπέδωση: Και λίγα ήταν τα γκολ που πέτυχε η Λίβερπουλ στο ντέρμπι!

Οι «κόκκινοι» στο δεύτερο παιχνίδι μετά την ανακοίνωση του Κλοπ γι’ αποχώρηση το καλοκαίρι και σε back-to-back εντός έδρας αναμετρήσεις, είχαν… πάρτι.

Όπως έγινε το απόγευμα της Κυριακής, έτσι και το βράδυ της Τετάρτης, όλα στο «Άνφιλντ» ήταν γιορτινά, έντονα, εντυπωσιακά και ολοκληρώθηκαν με τις γνωστές και αγαπημένες γροθιές του Kloppo μπροστά από το Kop.

Τα δοκάρια του Νούνιες, τα γκολ των συμπαικτών του, οι δυο ασίστ και το σκοράρισμα του θαυματουργού Κόνορ Μπράντλεϊ ξεχώρισαν, ωστόσο, η Τσέλσι μάλλον είναι τυχερή που το σκορ σταμάτησε στο 4-1.

Και ναι, προφανώς και αδικήθηκε σε δυο περιπτώσεις καταφανέστατων πέναλτι που έπρεπε να έχει πάρει, από ένα σε κάθε ημίχρονο, ωστόσο, είδε τους αντιπάλους της να φτάνουν σε 28 τελικές! Πρόκειται για τις περισσότερες που έχουν σημειωθεί ποτέ στην Πρέμιερ σε αναμέτρηση απέναντι στους «μπλε» του Λονδίνου, ενώ, οι 13 προσπάθειες στο στόχο είναι επίσης η κορυφαία επίδοση απ’ οποιαδήποτε ομάδα απέναντι στο νυν σύνολο του Ποτσετίνο…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης