Ο Ντισασί σκύβει, ο Μπαντιασίλ δεν έχει ιδέα: Μια άμυνα… παιδική χαρά από την Τσέλσι (vids)

Σάστιζαν κάθε φορά βλέποντας τους τρόπους με τους οποίους οι παίκτες της Λίβερπουλ μπορούσαν να επιτεθούν και να σκοράρουν. Η συμπεριφορά, όμως, των Ντισασί και Μπαντιασίλ στο τρίτο και το τέταρτο γκολ των «κόκκινων», είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της εφιαλτικής βραδιάς της Τσέλσι στο «Άνφιλντ».  



Ο Ντισασί σκύβει, ο Μπαντιασίλ δεν έχει ιδέα: Μια άμυνα… παιδική χαρά από την Τσέλσι (vids)

Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο μπορεί στο εύρος του σκορ να μη διασύρθηκε με το τελικό 4-1, αλλά ο τρόπος με τον οποίο οι παίκτες του Κλοπ «ισοπέδωσαν» εκείνους του λονδρέζικου κλαμπ, θα μείνει για καιρό στο μυαλό όλων.

Η κλασσική αλλοπρόσαλλη Τσέλσι με τα δυο βήματα μπροστά και τα 10 πίσω εμφανίστηκε στο Μέρσεϊσαϊντ, εκεί όπου τα μετόπισθεν κοιμήθηκαν… τον ύπνο του δικαίου.

Στο τρίτο γκολ ο Μπαντιασίλ απλά παρακολουθεί τον Μπράντλεϊ να κάνει το σπριντ, ο νεαρός φουλ μπακ βγάζει και τη δυνατή σέντρα, ο Σόμποσλαϊ παίρνει την κεφαλιά πίσω από τον Τιάγκο Σίλβα και ο Ντισασί… αποφασίζει να σκύψει.

Στο τέταρτο γκολ της Λίβερπουλ, ο Μπαντιασίλ δεν έχει ιδέα ότι πίσω του έρχεται φουριόζος ο Λουίς Ντίας και ο Κολομβιανός τελειώνει τη φάση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Απαράδεκτες αντιδράσεις …

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης