«Ο Άρνολντ στα χαφ και ο Μπράντλεϊ δεξί μπακ;» Όσα έκανε στο Λίβερπουλ – Τσέλσι σε 150 δευτερόλεπτα! (vid)

Η μέρα που ο Κόνορ Μπράντλεϊ συστήθηκε στον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Δύο ασίστ, ένα γκολ, επική εμφάνιση κόντρα στην Τσέλσι, η απόλυτη αποθέωση από τους φίλους της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ». Και η απορία όλων είναι μία… Μήπως θα μπορούσε να συνυπάρξει μαζί με τον Αλεξάντερ Άρνολντ στη βασική ενδεκάδα των «κόκκινων»;



«Ο Άρνολντ στα χαφ και ο Μπράντλεϊ δεξί μπακ;» Όσα έκανε στο Λίβερπουλ – Τσέλσι σε 150 δευτερόλεπτα! (vid)

Επική εμφάνιση. Θα τη θυμόμαστε την αναμέτρηση της Λίβερπουλ – Τσέλσι. Είναι δεδομένο. Θα έχουμε να λέμε πως αυτή ήταν η μέρα που ο Κόνορ Μπράντλεϊ συστήθηκε στον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Διότι πρόκειται ξεκάθαρα, για την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα των «κόκκινων». Ένα παιδί, 20 χρονών, που άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά, εξελίχθηκε πολύ στον δανεισμό του στην Μπόλτον πέρυσι, όπου και σημείωσε επτά γκολ, γύρισε στο «Άνφιλντ» και είναι αποφασισμένος να καθιερωθεί.

Τόσο πολύ, που έχει κάνει τους φίλους της Λίβερπουλ να θέλουν να τον βλέπουν στο αρχικό σχήμα, τοποθετώντας τον Αλεξάντερ Άρνολντ στη μεσαία γραμμή. Και οι δύο στη βασική ενδεκάδα. Και πώς να μην τον θέλουν άλλωστε;

Κόντρα στην Τσέλσι, έμοιαζε πραγματικά να «πατά» κάθε… χιλιοστό του αγωνιστικού χώρου. Κατέγραψε δύο ασίστ, σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της ομάδας του, ήταν εκπληκτικός και γνώρισε την απόλυτη αποθέωση.

Δείτε όσα έκανε σε ένα βίντεο… 150 δευτερολέπτων:

Δημήτρης Μανάκος