Τι συνέβη ανάμεσα σε Μάντισον και Μοπέ; Ο πανηγυρισμός και το «όχι εδώ» στο Τότεναμ – Μπρέντφορντ!

Κλασσικό, αγγλικό, ντέρμπι του Λονδίνου. Πολλά γκολ, ένταση, νεύρα και ένας πανηγυρισμός ως επίκεντρο. Αυτά συνέβησαν στο Τότεναμ – Μπρέντφορντ, με τον Τζέιμς Μάντισον και τον Νιλ Μοπέ να είναι πρωταγωνιστές!



Τι συνέβη ανάμεσα σε Μάντισον και Μοπέ; Ο πανηγυρισμός και το «όχι εδώ» στο Τότεναμ – Μπρέντφορντ!

Μία πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στην Μπρέντφορντ κατάφερε να πανηγυρίσει, έστω και δύσκολα η Τότεναμ, με το σύνολο του Άγγελου Ποστέκογλου να προβαίνει σε ανατροπή και να επικρατεί εν τέλει με 3-2.

Το εγχείρημα δεν ήταν εύκολο, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Νιλ Μοπέ και γενικώς, επρόκειτο για ένα «ντέρμπι» Λονδίνου, που τα είχε όλα. Πολλούς πανηγυρισμούς, εναλλαγή συναισθημάτων και μεγάλες εντάσεις μεταξύ ποδοσφαιριστών, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον «καυγά» ανάμεσα στον σκόρερ της Μπρέντφορντ και στον Τζέιμς Μάντισον.

Γιατί συνέβη αυτό; Διότι όταν ο Μοπέ έκανε το 1-0, με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου, ο Τζέιμς Μάντισον αποφάσισε να πάει κοντά του και να του την «πει». Διότι υιοθέτησε τον πανηγυρισμό του και ο Άγγλος αισθάνθηκε πως τον προσβάλλει. Ο Μοπέ έκανε δηλαδή ό,τι και ο Μπουκάγιο Σάκα στο Άρσεναλ – Τότεναμ στο «Έμιρεϊτς», με ειδοποιό διαφορά πως οι δύο ποδοσφαιριστές δεν είναι συμπαίκτες στην εθνική Αγγλίας.

Εκνευρίστηκε πολύ ο Μάντισον και στο φινάλε της αναμέτρησης, τοποθετήθηκε πάνω σε όσα συνέβησαν… «Δεν έχει σκοράρει αρκετά γκολ, ώστε να έχει δικό του πανηγυρισμό», είπε χαρακτηριστικά.

Και όλα αυτά, παρότι ο Μοπέ βρήκε δίχτυα για τέταρτο, διαδοχικό παιχνίδι. Για να έρθει εν συνεχεία ο Μπρέναν Τζόνσον, να αναρτήσει μία φωτογραφία από το Τότεναμ – Μπρέντφορντ και να γράψει «όχι στο σπίτι μας»!

Δημήτρης Μανάκος