Όταν ξέρουν πόσο το θέλεις: Η ατάκα του Ρόμπερτσον στον Νούνιες, με το σκορ στο… 4-1! (vid)

Τέσσερα δοκάρια. Με κάθε τρόπο. Με το δεξί, με το αριστερό, με το κεφάλι, από το σημείο του πέναλτι. Η τύχη να μην σου χαμογελά. Και εσύ να συνεχίζεις να την «κυνηγάς». Και πώς να μην το κάνει άλλωστε, ο Ντάργουιν Νούνιες, όταν έχει συμπαίκτες, ποδοσφαιριστές, όπως ο Άντι Ρόμπερτσον;



Όταν ξέρουν πόσο το θέλεις: Η ατάκα του Ρόμπερτσον στον Νούνιες, με το σκορ στο… 4-1! (vid)

Έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής σε επίπεδο Premier League, από τη σεζόν 2003-04, όταν και συλλέγονται στατιστικά δεδομένα από την Opta, που σε ένα παιχνίδι καταγράφει τέσσερα δοκάρια.

Δεν το είχε κάνει ποτέ κανείς. Ο Ντάργουιν Νούνιες είχε τρία στο πρώτο μέρος, ένα ακόμη με το κεφάλι στο δεύτερο και μάλιστα, με όλους τους τρόπους. Με σουτ εκτός περιοχής με το δεξί, με σουτ μέσα από το «κουτί» με το αριστερό, από το σημείο του πέναλτι, και εν τέλει με κεφαλιά.

Η μπάλα όμως, δεν του έκανε το χατίρι στην αναμέτρηση με την Τσέλσι. Δεν σκόραρε, αλλά άπαντες αντιληφθήκαμε πόσο πολύ θα το ήθελε. Και μεγαλύτερη απόδειξη από την κίνηση – ατάκα του Άντι Ρόμπερτσον, μετά την ασίστ του Ουρουγουανού για το 4-1, σαφώς και δεν υφίσταται.

Τον πλησίασε και του είπε να συνεχίσει. Να μην σταματήσει να προσπαθεί. Και παρότι δεν τα κατάφερε, πρόκειται για μία ακόμη απόδειξη, αναφορικά με το πώς αισθάνονται όλοι στη Λίβερπουλ για τον Ντάργουιν Νούνιες.

Δημήτρης Μανάκος