Δημοσίευμα – σοκ για Μουρίνιο και Γιουνάιτεντ: «Θέλει να γυρίσει και να αντικαταστήσει τον Τεν Χαγκ!»

Θέλει να επιστρέψει μετά από έξι χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζοσέ Μουρίνιο και να αντικαταστήσει τον Έρικ Τεν Χαγκ. Από το πουθενά προέκυψε αυτή η πληροφορία, θα αποτελούσε «σοκ» για την πλειοψηφία των φίλων των «κόκκινων διαβόλων»!



Δημοσίευμα – σοκ για Μουρίνιο και Γιουνάιτεντ: «Θέλει να γυρίσει και να αντικαταστήσει τον Τεν Χαγκ!»

Κανείς δεν περίμενε την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο, πόσω δεν μάλλον οι φίλαθλοι της Ρόμα που τον αγάπησαν όσο κανέναν άλλον που πέρασε από αυτή τη θέση. Δεν εγκρίνουν την απόφαση της διοίκησης, δείχνοντάς το στο ματς με την Βερόνα, όπου βροντοφώναζαν το όνομα του Πορτογάλου τεχνικού και το «Ολίμπικο»... σείστηκε.

Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή, όλοι ρωτούν για το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του «Special One». Απάντηση δεν υφίσταται, η Σαουδική Αραβία φαντάζει μακριά, αλλά σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει μία πολύ συγκεκριμένη φιλοδοξία: να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Θυμίζουμε πως ανέλαβε τους «κόκκινους διαβόλους» το 2016, αντικαθιστώντας τον Λουίς Φαν Χάαλ. Αποχώρησε τον Δεκέμβριο του 2018, αλλά φημολογείται πως αισθάνεται ότι υπάρχει μία δουλειά που έμεινε στη μέση στο «Ολντ Τράφορντ».

«Θέλει να επιστρέψει, έχει μία… αποστολή», δήλωσε χαρακτηριστικά πηγή κοντά στο περιβάλλον του Πορτογάλου προπονητή, σε μία είδηση – σοκ. Διότι αν συνέβαινε αυτό, ο Ζοσέ Μουρίνιο θα έπαιρνε τη θέση του Έρικ Τεν Χαγκ!

Δημήτρης Μανάκος