Το απόλυτο ρεκόρ στη National League: Η Γουόρθινγκ κατέρριψε κάθε προσέλευση φιλάθλων!

Και το απόλυτο ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στην 6η κατηγορία, ανήκει και επίσημα στη Γουόρθινγκ. Σε ένα παιχνίδι με την Τορκί, με περισσότερους από 2.200 φίλους της, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και επικράτησε τελικά με 4-2!



 Το απόλυτο ρεκόρ στη National League: Η Γουόρθινγκ κατέρριψε κάθε προσέλευση φιλάθλων!

Συζητάμε για την 6η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Τη National League South. Για ομάδες που δεν είναι επαγγελματικές. Δεν λογίζονται ως τέτοιες. Πράγμα που ισχύει άλλωστε και για τη National League, η οποία αποτελεί την πρώτη μη επαγγελματική Λίγκα.

Συνεπώς, κάθε ρεκόρ που «σπάει» στις εν λόγω κατηγορίες, είναι ξεκάθαρα αξιοσημείωτο. Όπως αυτό της Γουόρθινγκ, η οποία παίζει στην κατηγορία του Νότου και βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, πίσω μόνο από τη Γέοβιλ.

Πριν από ένα τριήμερο, υποδέχθηκε λοιπόν την Τορκί και απέναντί της, σημείωσε την 3η επικράτησή της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Με τελικό σκορ 4-2, επέστρεψε στις επιτυχίες. Αλλά το σημαντικότερο επίτευγμα έγκειται στην προσέλευση 2.267 φίλων της στο «σπίτι» της, γεγονός που δεν είχε συμβεί ποτέ στη National League South, σε παιχνίδι κανονικής διάρκειας!

Δημήτρης Μανάκος