Ο Ποστέκογλου «ψάρωσε» δημοσιογράφο, αλλά του έδωσε κι ένα μάθημα ζωής! (vid)

Όντας πανέξυπνος και πολύπειρος για ν’ αφήσει κάτι τέτοιο να πέσει κάτω, ο Άγγελος Ποστέκογλου «ψάρωσε» έναν δημοσιογράφο που ίσως… βιάστηκε να σχολιάσει πως η Τότεναμ τελικά θα μείνει τη φετινή σεζόν δίχως τίτλο.  



Ο Ποστέκογλου «ψάρωσε» δημοσιογράφο, αλλά του έδωσε κι ένα μάθημα ζωής! (vid)

Τα «σπιρούνια» αποκλείστηκαν και από το Κύπελλο στους «32» μετά το 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι, με αποτέλεσμα να τους μένει μονάχα η Πρέμιερ τώρα πια και να διαφαίνεται στον ορίζοντα ακόμα μια χρονιά δίχως κάποια επιτυχία.

Βέβαια, αυτό είναι κάτι που δεν συμβαδίζει με την καριέρα του «Άνγκε» μέχρι τώρα, κάτι στο οποίο θέλησε να σταθεί ένας συγκεκριμένος δημοσιογράφος στη συνέντευξη Τύπου, αλλά η σκέψη τού… γύρισε μπούμερανγκ.

«Είναι σπάνιο για εσάς να τελειώνετε σεζόν δίχως τίτλο, αλλά μάλλον θα συμβεί φέτος…» σχολίασε ο ρεπόρτερ, με τον Ποστέκογλου να του απαντά: «Άρα πιστεύεις ότι δεν μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα;»!

Αμέσως ο δημοσιογράφος άρχισε να … μαζεύεται, με τον κόουτς της Τότεναμ να του δείχνει πως είναι μάθημα ζωής να στηρίζουμε κάτι όταν το λέμε: «Δεν έχω πρόβλημα που το σκέφτεσαι και το θεωρείς έτσι, αλλά να στηρίζεις τα λεγόμενά σου» είχε να του πει…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης