«Είχε αποστολή να… μεθύσει ο Ράσφορντ στο Μπέλφαστ, έπεσε για ύπνο με τα ρούχα»!

Σε μεγάλους μπελάδες θα βάλει τον Μάρκους Ράσφορντ η αποκάλυψη όσων έκανε σε ξέφρενη επίσκεψή του στην πρωτεύουσα της Βορείου Ιρλανδίας. «Είχε πιεί τόσο που άρχισε και πετούσε μπροστά μου χρήματα, έπεσε για ύπνο με τα ρούχα» είπε η κοπέλα που φρόντισε να τον πάει μέχρι το ξενοδοχείο του!  



«Είχε αποστολή να… μεθύσει ο Ράσφορντ στο Μπέλφαστ, έπεσε για ύπνο με τα ρούχα»!

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής προφανώς έρχεται αντιμέτωπος με μεγάλους μπελάδες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Έρικ Τεν Χαγκ για τη συμπεριφορά του, αφού ήδη είναι υπόλογος για πειθαρχικό παράπτωμα, το οποίο θα χειριστεί ο σύλλογος εσωτερικά και με μεγάλη αυστηρότητα.

Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στο Μπέλφαστ και φέρεται να μη σταμάτησε να πίνει τεκίλα από το μεσημέρι της Πέμπτης, έως τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Η Σάρα Ανταϊρ, σερβιτόρα που τον εξυπηρέτησε και την οποία ο Ράσφορντ κάλεσε να συμμετέχει στην παρέα τους όταν πήγαν και σε κλαμπ τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, μίλησε στη Sun και ανέφερε:

«Ήταν σαν να είχε βάλει σκοπό να μεθύσει. Στην αρχή δεν τον κατάλαβα, αλλά μου είπε ο υπεύθυνός μου ποιος ήταν εκείνος. Το βράδυ της Πέμπτης έδειχνε πως δεν είχε κανένα σκοπό να πάει στην προπόνηση της επόμενης μέρας, αφού έψαχνε να συνεχίσει σε κάποιο κλαμπ μετά το εστιατόριο. Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο όπου επέστρεψε μαζί με τους άνδρες που είχε για ασφάλεια, ήταν τόσο μεθυσμένος που χρειαζόταν βοήθεια. Έπεσε με τα ρούχα στο κρεβάτι και απλά κοιμήθηκε» ήταν τα λόγια της κοπέλας…

Κώστας Ζάλιαρης