Ήθελε... φοβέρα η Μπλάκμπερν, αλλά «καθάρισε» τη Ρέξαμ και προκρίθηκε (vids)

Το ξεκίνημα της βραδιάς ήταν τέτοιο που όλοι θα σκέφτηκαν «ακόμα ένα Χολιγουντιανό σενάριο είναι έτοιμο να ξεδιπλωθεί μπροστά μας». Όμως, η Μπλάκμπερν δεν είχε καμία διάθεση για... μυθοπλασία κι έτσι «καθάρισε» τη Ρέξαμ με ανατροπή σε δυο λεπτά και πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας με το τελικό 4-1.  



Ήθελε... φοβέρα η Μπλάκμπερν, αλλά «καθάρισε» τη Ρέξαμ και προκρίθηκε (vids)

Η ομάδα της LeagueTwo προκάλεσε έκπληξη σε όλους όταν ο Κάνον με... κανον-ιά με το δεξί από τα όρια της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ μόλις στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μάλιστα, αυτό το γκολ έδωσε προσωρινά τρομερή αυτοπεποίθηση στη Ρέξαμ κι έδειχνε να έχει βγάλει την Μπλάκμπερν εντελώς εκτός κλίματος.

Όλα γύρισαν τούμπα μέσα σ' ελάχιστα δευτερόλεπτα. Ο Σμόντις στο 32' από γύρισμα του Γκάλαχερ έκανε το 1-1 και στο 34' ο δημιουργός του πρώτου γκολ έφυγε μόνος του στον κενό χώρο, ο πορτιέρε της Ρέξαμ έκανε έξοδο – τραγωδία κι έτσι διαμορφώθηκε το 2-1 για τους «ρόβερς» ταχύτατα.

Η ομάδα του Τόμασον φρόντισε να εξαλείψει κάθε ελπίδα των φιλοξενούμενων στο «Ίγουντ Παρκ» όταν στο 45' + 1' ξανά ο Σμόντις ξεφεύγοντας από τους στόπερ της Ρέξαμ έκανε το αριστερό σουτ εν κινήσει και έγραψε το 3-1.

Το τελικό σκορ για την Μπλάκμπερν που πλέον στην επόμενη φάση θα κοντραριστεί με τη Νιούκαστλ του Έντι Χάου διαμορφώθηκε στο 59'. Ο Τρονστάντ εκμεταλλεύτηκε την πίεση που άσκησε ο Γκάλαχερ πέφτοντας με τάκλιν στα πόδια αμυντικού κι έτσι ο πρώτος ευνοήθηκε έχοντας βρεθεί κοντά για να σουτάρει και να σκοράρει.

 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης