Από τα χωράφια και τις αγελάδες, στο γκολ κόντρα στη Γιουνάιτεντ (vids)

Το χορτάρι σίγουρα είναι κάτι που του προκαλεί οικειότητα. Άλλωστε, έχει μάθει ν’ ασχολείται με τη γη. Αυτό που δεν θα περίμενε ποτέ ο Γουιλ Έβανς, αν του το έλεγε κάποιος δουλεύοντας στα χωράφια μαζί του πριν από μια τριετία, είναι να ισοφαρίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς του Κυπέλλου Αγγλίας!  



Από τα χωράφια και τις αγελάδες, στο γκολ κόντρα στη Γιουνάιτεντ (vids)

Το βράδυ της Κυριακής, ο Έβανς έζησε τη μαγεία του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού.

Στο Rodney Parade, η Νιούπορτ Κάουντι βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ μετά τα τέρματα από τους Μπρούνο και Μέινου. Ωστόσο, η ομάδα από τη LeagueTwo έβγαλε αντίδραση και κατάφερε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους να ισοφαρίσει στο 2-2, προκαλώντας ένα μικρό σοκ στον Τεν Χαγκ και τους ποδοσφαιριστές του.

Το δεύτερο τέρμα για το σύνολο του Κάφλαν επιτεύχθηκε από τον Γουιλ Έβανς, ο οποίος, μόλις πριν από τρία χρόνια εργαζόταν στα χωράφια ως αγρότης και ειδικευόταν στην εκτροφή των αγελάδων.

Πόσο ουτοπικό θα ακουγόταν αν κάποιος συνάδελφός του, τότε, του φώναζε καθώς πρόσεχαν τα ζωντανά: «Φαντάζεσαι να παίξεις απέναντι στη Γιουνάιτεντ και να επιστρέψει η ομάδα σου στο σκορ προκαλώντας ντόρο στο Κύπελλο;».

Να, λοιπόν, που είναι ωραίο να κάνεις όνειρα. Και να εμπιστεύεσαι τη μαγεία στη ζωή...

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης