Η Γιουνάιτεντ γνωρίζει για τα νυχτοπερπατήματα του Ράσφορντ: «Θα το χειριστούμε εσωτερικά»

Ακόμα κι αν όντως ο παίκτης ταλαιπωρείται από ίωση, απουσιάζοντας από το ματς Κυπέλλου με τη Νιούπορτ, ο Τεν Χαγκ έδειξε ότι στη Γιουνάιτεντ γνωρίζουν πως πρέπει νΆ αντιμετωπίσουν το σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα του παίκτη έπειτα από πρόσφατα νυχτοπερπατήματα.  



Η Γιουνάιτεντ γνωρίζει για τα νυχτοπερπατήματα του Ράσφορντ: «Θα το χειριστούμε εσωτερικά»

Ο «Ράσι» εθεάθη να διασκεδάζει σε νυχτερινό μαγαζί διασκέδασης την περασμένη εβδομάδα και απουσίασε από την προπόνηση της επόμενης μέρας, επικαλούμενος ασθένεια.

Ο ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τη Νιούπορτ Κάουντι, το απόγευμα της Κυριακής και ο Έρικ Τεν Χαγκ έδειξε ότι προφανώς υπάρχει ζήτημα. «Έχει ίωση» είπε αρχικά όταν ρωτήθηκε από ρεπόρτερ, ωστόσο, δεν μπορούσε να κρύψει τι έχει συμβεί, όταν του έγινε αναφορά για το ξενύχτι του παίκτη: «Είναι ένα ζήτημα που θα το χειριστούμε εσωτερικά».

Ο Ράσφορντ το πρωί της Δευτέρας πήγε στο «Κάρινγκτον» με τον αδερφό και ατζέντη του, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση και τον προπονητή το θέμα που προέκυψε. Φέρεται να ετοιμάζεται ποινή με πρόστιμο ίσο των μισθών του για δύο εβδομάδες, δηλαδή 650.000 λίρες.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης