Ρόμπερτσον: «Όταν μας το είπε ο Κλοπ δεν ξέραμε τι να κάνουμε…» (vid)

Την αντίδραση του ιδίου και των συμπαικτών του, τη στιγμή που ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι θα χωρίσουν οι δρόμοι τους, αποκάλυψε ο Άντι Ρόμπερτσον, λέγοντας χαρακτηριστικά πως άπαντες «πάγωσαν» και δεν ήξεραν πού να κοιτάξουν και τι να πουν...   



Ρόμπερτσον: «Όταν μας το είπε ο Κλοπ δεν ξέραμε τι να κάνουμε…» (vid)

Ο Σκωτσέζος αριστερός μπακ αγωνίστηκε για πρώτη φορά από τον περασμένο Οκτώβρη, αφού, στη ρεβάνς των ημιτελικών του Λιγκ Καπ έμεινε στον πάγκο και τώρα, στο Κύπελλο Αγγλίας κόντρα στη Νόριτς πέρασε με αλλαγή στο δεύτερο μέρος του ματς στο «Άνφιλντ».

Βοήθησε τους «κόκκινους» να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους «16» του FA Cup με το 5-2 επί των «καναρινιών» και στις υποχρεώσεις του προς τα media μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ρωτήθηκε φυσικά για τη στιγμή που ο Κλοπ ανακοίνωσε σε όλους την απόφαση της αποχώρησης.

«Δεν ξέραμε προς τα πού να κοιτάξουμε και τι να κάνουμε, αλλά σεβόμαστε όλοι την απόφασή του. Προφανώς τη σκέφτηκε πολύ καλά, δεν είναι άνθρωπος που παίρνει αποφάσεις εν θερμώ, οφείλουμε να σεβαστούμε όλοι αυτό που αποφάσισε για το καλό του και της οικογένειάς του. Ο σύλλογος θα του είναι ευγνώμων για πάντα για όσα πέτυχε. Απλά θα χάσει τη μάχη με τους οπαδούς όσο κι αν θέλει να μην τραγουδούν για εκείνον. Θέλουμε όλοι μαζί να του προσφέρουν το θετικό φινάλε…» σχολίασε ο «Ρόμπο».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης