Θριαμβευτική πρόκριση για Γουλβς σε ντέρμπι που στιγματίστηκε από ανεγκέφαλους... (vids)

Με διακοπή περίπου μισής ώρας λόγω εκτεταμένων επεισοδίων από ανεγκέφαλους οπαδούς λίγο μετά το δεύτερο τέρμα της Γουλβς στο «Χόθορνς», η Γουλβς εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου με το τελικό 2-0 επί της Γουέστ Μπρομ, στην επανεμφάνιση του Black Country Derby στο αγγλικό ποδόσφαιρο! Πρώτη νίκη των «λύκων» σε αυτό το γήπεδο μετά από 27 χρόνια!  



Θριαμβευτική πρόκριση για Γουλβς σε ντέρμπι που στιγματίστηκε από ανεγκέφαλους... (vids)

Από τη στιγμή που οι οπαδοί των δύο ομάδων συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, καθώς η τελευταία αναμέτρηση των συλλόγων έγινε μπροστά σε άδειες εξέδρες ελέω Covid, είπαν να μην αφήσουν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να βγάλουν στην επιφάνεια το πόσο ανεγκέφαλοι μπορεί να είναι μερικοί...

Στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης και προτού η Γουέστ Μπρομ κάνει τη σέντρα μετά το δεύτερο γκολ που είχε δεχθεί στο ματς, ξέσπασαν εκτεταμένα επεισόδια σε εξέδρα του γηπέδου ανάμεσα στους οπαδούς των γηπεδούχων και των φιλοξενούμενων.

Μάλιστα, φέρονται να βρίσκονταν αρκετά κοντά και οι οικογένειες των παικτών, με τους πρωταγωνιστές ν' ανησυχούν για τ' αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι παίκτες της Γουλβς κατευθύνθηκαν άμεσα στ' αποδυτήρια, τους ακολούθησαν κι εκείνοι της Γουέστ Μπρομ και οι stewards με την Αστυνομία προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κατάσταση...

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι «λύκοι» κατάφεραν να βρεθούν στους «16» του Κυπέλλου έστω και σε αυτή την άσχημη περίσταση, επικρατώντας με σκορ 2-0. Στο 38' με υπέροχη ατομική ενέργεια από δεξιά και αριστερό σουτ ο Πέδρο Νέτο άνοιξε το σκορ, ενώ, στο 78' ο Κούνια τρέχοντας στην πλάτη της άμυνας τελείωσε το παιχνίδι και έστειλε στην επόμενη φάση το σύνολο του Νούνο Σάντο.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης