Τσάμπα η ταλαιπωρία για Ονάνα με το Κύπελλο Εθνών Αφρικής...

Έκανε τα πάντα για να είναι παρών, να βοηθήσει, να στηρίξει την εθνική ομάδα και τελικά το αποτέλεσμα ήταν ένα μεγάλο μηδενικό. Ο αποκλεισμός του Καμερούν από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής κάνει τον Αντρέ Ονάνα να θυμάται μονάχα την τρέλα και την ταλαιπωρία από την ιστορία που εκτυλίχθηκε τον φετινό Ιανουάριο.  



Τσάμπα η ταλαιπωρία για Ονάνα με το Κύπελλο Εθνών Αφρικής...

To Καμερούν ηττήθηκε 2-0 από τη Νιγηρία στους «16» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής το βράδυ του Σαββάτου και κάπως έτσι η περιπέτεια της ομάδας στη φετινή διοργάνωση έλαβε τέλος.

Μαζί, έλαβε τέλος και η συμμετοχή του Αντρέ Ονάνα στις προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του, αν και ο πορτιέρε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε μονάχα σε ένα ματς!

Ο διεθνής τερματοφύλακας δέχθηκε να παραμείνει μέχρι την τελευταία στιγμή στο Μάντσεστερ για να παίξει στο ματς με την Τότεναμ (2-2) και αργότερα, όταν εσπευσμένα μπήκε στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στην Ακτή Ελεφαντοστού, άργησε να φτάσει στον προορισμό του λόγω κακοκαιρίας.

Έχασε την πρεμιέρα (1-1) με τη Γουινέα, αγωνίστηκε απέναντι στη Σενεγάλη όπου δέχθηκε τρία τέρματα (3-1) και έμεινε εκτός για τα επόμενα δυο ματς με Γκάμπια και Νιγηρία.

Έτσι, επιστρέφει άπραγος και τρομερά κουρασμένος από μια ιστορία για την οποία υπήρξε μια γενικότερη σύγχυση και τρέλα ώστε να τα προλάβει όλα και τελικά έκανε μια μεγάλη τρύπα στο νερό...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης