«Εισβολή» οπαδού στο Πορτ Βέιλ – Πόρτσμουθ: Κυνήγησε τον διαιτητή, τον έστειλε στα… αποδυτήρια! (vid)

Οπαδός κυνήγαγε τον διαιτητή, ο διαιτητής έτρεχε για να μην τον πιάσει και τελικά πήγε προς τα αποδυτήρια. Διεκόπη για λίγο το Πορτ Βέιλ – Πόρτσμουθ, ολοκληρώθηκε εν συνεχεία και σηματοδότησε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πρωτοπόρου!



«Εισβολή» οπαδού στο Πορτ Βέιλ – Πόρτσμουθ: Κυνήγησε τον διαιτητή, τον έστειλε στα… αποδυτήρια! (vid)

Μπορεί όλοι τη δεδομένη χρονική στιγμή να βλέπουμε και να ξαναβλέπουμε τον τρόπο με τον οποίο η Λούτον κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το «Γκούντισον Παρκ» επί της Έβερτον, όμως μία ματιά στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, είναι πάντα ενδιαφέρουσα.

Κάπως έτσι άλλωστε, βρήκαμε το σκηνικό που έλαβε χώρα πριν από μερικά λεπτά, στην αναμέτρηση της Πορτ Βέιλ με την πρωτοπόρο της κατηγορίας, Πόρτσμουθ. Η φιλοξενούμενη επικράτησε με 1-0 στο τέλος, χάρη σε πέναλτι του Μπίσοπ, σε μία υπόδειξη που «ξεσήκωσε» πολλές διαμαρτυρίες.

Ωστόσο, ένας φίλος των γηπεδούχων μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και αντέδρασε πιο… ακραία από τους υπολοίπους. Ξεκίνησε να βρίζει και να τρέχει προς την πλευρά του διαιτητή και εκείνος φοβήθηκε, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στα αποδυτήρια.

Τελικά, οι σεκιούριτι του γηπέδου τον οδήγησαν εκτός αγωνιστικού χώρου και η Πόρτσμουθ πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη, εκτός έδρας νίκη της, με το ίδιο σκορ!

Δημήτρης Μανάκος