Η πρόκριση που δεν θα ξεχάσουν ποτέ: To γκολ της Λούτον στο 95’ μέσα στο «Γκούντισον Παρκ»! (vid)

Απίθανη πρόκριση της Λούτον στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Γκολ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, φοβερές αντιδράσεις από τον κόσμο της και τον Ρομπ Έντουαρντς. Επικράτησε με 2-1 της Έβερτον και συνεχίζει, περνώντας νικηφόρα από το «Γκούντισον Παρκ»!



Η πρόκριση που δεν θα ξεχάσουν ποτέ: To γκολ της Λούτον στο 95’ μέσα στο «Γκούντισον Παρκ»! (vid)

Έμοιαζε δεδομένο πως θα οδηγηθούμε σε ρεβάνς, μέσα στην έδρα της Λούτον. Αυτό φάνταζε το πιο πιθανό σενάριο. Ένα παιχνίδι που έμενε στο 1-1 από νωρίς, με τη φιλοξενούμενη να έχει προηγηθεί, την Έβερτον να έχει ισοφαρίσει και τον ρυθμό να έχει πέσει πλήρως.

Ο κάθε ένας μας θα έκανε αυτή την πρόβλεψη, με τον Ρομπ Έντουαρντς να έχει γυρίσει και αρκετά πίσω την ομάδα του, ώστε να προασπίσει το προβάδισμά της.

Και όμως, μία στιγμή ήταν αρκετή για να τα αλλάξει όλα. Και αυτή ήρθε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, με τη Λούτον να κερδίζει κόρνερ και τον Γούντντροου να είναι ο ήρωας.

Σηκώθηκε ψηλότερα από όλους, σκόραρε και οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν επικές. Φοβερές αντιδράσεις, «ξέσπασε» ο κόσμος της Λούτον, συνεχίσει στον 5ο γύρο του FA Cup η ομάδα τους, με «διπλό» στο «Γκούντισον Παρκ»!

Δημήτρης Μανάκος