Τεράστιο «φάουλ» του εκτελεστικού διευθυντή της Πρέμιερ με Έβερτον και Φόρεστ, προκαλεί ερωτήματα για τις ποινές!

Η Επιτροπή Πολιτισμού, Media και Αθλητισμού, ενημέρωσε την Πρέμιερ Λιγκ για την παντελώς λανθασμένη και άστοχη αναφορά προς τις Έβερτον και Νότιγχαμ Φόρεστ ως «μικρές ομάδες», από τον εκτελεστικό διευθυντή της Λίγκας, Ρίτσαρντ Μάστερς! «Η κατηγοριοποίηση των συλλόγων προκαλεί αμφιβολίες γύρω από το θέμα της επιβολής τιμωριών»!  



Τεράστιο «φάουλ» του εκτελεστικού διευθυντή της Πρέμιερ με Έβερτον και Φόρεστ, προκαλεί ερωτήματα για τις ποινές!

Ο CEO της Πρέμιερ έκανε μεγάλη γκάφα και δικαίως βρίσκεται υπόλογος αυτή τη στιγμή, έπειτα και από την επίσημη αναφορά που έκανε η Culture, Media and Sport Committee προς τη διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος.

«Υποννόησε πως είναι μικρά κλαμπ η 9 φορές Πρωταθλήτρια Έβερτον και η δις Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Νότιγχαμ Φόρεστ. Αυτό προκαλεί αμφιβολίες και ερωτήματα γύρω από την πιθανή κατηγοριοποίηση των ομάδων αναφορικά με τις αποφάσεις για την επιβολή ποινών και την αντιμετώπιση που λαμβάνουν» σχολιάστηκε στην επιστολή που έλαβε η Πρέμιερ.

Επιπλέον, έγινε λόγος για «μπερδεμένη επιμονή του να πείσει πως οι κατηγορίες και το κομμάτι των ποινών είναι κάτι ανεξάρτητο από την Πρέμιερ, τη στιγμή που όμως έχει προσπαθήσει να παρέμβει σε πρόταση με δομημένη πολιτική κυρώσεων. Αν ήταν ρέφερι και υπήρχε κάπου ένα δωμάτιο με ομάδα VAR, θα του έλεγαν να κοιτάξει ξανά τι έχει συμβεί...».

Κώστας Ζάλιαρης