Σε επαναληπτικό Τσέλσι και Βίλα, ηρωική η Σέφιλντ Γουένσντεϊ!

Το «Στάμφορντ Μπριτζ» πριν από μερικές μέρες είδε 7 γκολ στον επαναληπτικό ημιτελικό του Λιγκ Καπ, αυτή τη φορά, όμως, το ματς ήταν... στείρο. Τσέλσι και Άστον Βίλα με το μεταξύ τους 0-0 στον 4ο γύρο του Κυπέλλου οδηγήθηκαν σε επαναληπτικό, όπως συνέβη και με τις Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Κόβεντρι μετά το 1-1 που δικαίωσε τις «κουκουβάγιες»!  



Σε επαναληπτικό Τσέλσι και Βίλα, ηρωική η Σέφιλντ Γουένσντεϊ!

Ο Ποτσετίνο από την προθέρμανση της ομάδας αναγκάστηκε να διαφοροποιήσει τα πλάνα του για την άμυνα, αφού ο Κόλγουιλ αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν μπορούσε να ξεκινήσει. Ο Άλφι Γκίλχριστ πήρε φανέλα βασικού ως δεξιός μπακ, οι Ντισασί και Τιάγκο Σίλβα βρέθηκαν στα στόπερ και αριστερός μπακ ο Μπαντιασίλ.

Οι «μπλε» του Λονδίνου είχαν την υπεροχή, αλλά στο 12ο λεπτό είδαν την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα τους. Το γκολ, ωστόσο, δεν μέτρησε ποτέ για τη Βίλα, αφού στο σουτ του Μούσα Ντιαμπί, η μπάλα είχε χτυπήσει στο χέρι του Ντόουγκλας Λουίζ. Οι γηπεδούχοι σε αρκετές προσπάθειές τους είδαν τον Εμιλιάνο Μαρτίνες να τους αρνείται το γκολ, ο Πέτροβιτς πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση σε χαμηλό πλασέ του Κονσά, το ίδιο έκανε και με τον Μάτι Κας και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε. 

 

 

Με γκολ στο ντεμπούτο του Τορπ με τη φανέλα της Κόβεντρι, οι «skyblues» προηγήθηκαν 1-0 κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι «κουκουβάγιες» προς τιμήν τους εμφανίστηκαν απόλυτα ανταγωνιστικές, είχαν δοκάρι στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους και κατάφεραν στο 84ο λεπτό να οδηγήσουν την κόντρα σε επαναληπτικό, με το χαμηλό σουτ του Γκασαμά που διαμόρφωσε το τελικό 1-1!

Σε δεύτερο ματς θα λύσουν τις διαφορές τους και οι Μπρίστολ Σίτι και Νότιγχαμ Φόρεστ, με την ομάδα του Νούνο Σάντο να μένει στο 0-0 εκτός έδρας και να μην καταφέρνει να ξεμπερδέψει, προσθέτοντας πλέον άλλο ένα ματς στο πρόγραμμα...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης