Σκεφτείτε να συνέβαινε και στο Τότεναμ – Λίβερπουλ: Ιστορική επανάληψη αγώνα στο Βέλγιο λόγω λάθους του VAR! (vid)

Έστω κι έναν μήνα αργότερα, το Άντερλεχτ – Γκενκ στο Βέλγιο θα επαναληφθεί έχοντας διαπιστωθεί πως ο VAR έκανε σοβαρότατο λάθος! Φαντάζεστε να το κυνηγούσε τόσο πολύ και η Λίβερπουλ μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με την Τότεναμ και το γκολ του Λουίς Ντίας που δεν μέτρησε;  



Σκεφτείτε να συνέβαινε και στο Τότεναμ – Λίβερπουλ: Ιστορική επανάληψη αγώνα στο Βέλγιο λόγω λάθους του VAR! (vid)

Στο Βέλγιο γράφεται ποδοσφαιρική ιστορία, αφού, αποφασίστηκε να ξαναγίνει απ' την αρχή η αναμέτρηση Άντερλεχτ – Γκενκ, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους τον περασμένο Δεκέμβρη, με το τελικό 2-1.

Η Γκενκ στο 23ο λεπτό είχε προηγηθεί με «ριμπάουντ» έπειτα από την απόκρουση του τερματοφύλακα σε εκτέλεση πέναλτι. Η είσοδος παικτών στην περιοχή λίγο πριν την εκτέλεση οδήγησε στην ακύρωση του τέρματος. Και πάλι όμως, οι φιλοξενούμενοι σ' εκείνη την αναμέτρηση προηγήθηκαν στο 70', αλλά μέχρι τις καθυστερήσεις η Άντερλεχτ είχε γυρίσει όλο το παιχνίδι για να φτάσει στο 2-1.

Το αρνητικό αποτέλεσμα οδήγησε την Γκενκ στην απόφαση να κινηθεί νομικά για την απόφαση να μη μετρήσει το γκολ της στο πρώτο ημίχρονο και το δικαστήριο αποφάσισε την 26 του Ιανουαρίου, έναν μήνα δηλαδή μετά από το παιχνίδι, την επανάληψη του ματς!

Η Λίβερπουλ με απόλυτη παραδοχή από την αρμόδια αρχή διαιτησίας PGMOL, αδικήθηκε τρομερά στην εξόρμηση στην έδρα της Τότεναμ όταν δεν μέτρησε γκολ του Λουίς Ντίας για οφσάιντ και το ματς συνεχίστηκε με την ομάδα του VAR να καταλαβαίνει πολύ αργά το λάθος...

Φαντάζεστε να κυνηγούσαν οι «κόκκινοι» την υπόθεσή τους μέχρι τέλους και να συνέβαινε κάτι αντίστοιχο; Εκείνη η ήττα (2-1) στο Λονδίνο είναι και η μοναδική στα 32 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, από τον Απρίλη του 2023!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης