«Αν το Football Manager μου έμαθε κάτι…»: Το σχόλιο του μισού εκατομμυρίου για Πεπ και Κλοπ! (pic)

Απίθανο σχόλιο στο twitter, για Πεπ Γκουαρδιόλα και Γιούργκεν Κλοπ. Μία ιστορία από… παραμύθι, που προφανώς δεν θα δούμε ποτέ, αλλά αυτομάτως, έγινε viral σε ολόκληρο το διαδίκτυο. Ξεκινά από το Football Manager, καταλήγει στους κορυφαίους προπονητές της γενιάς τους!



«Αν το Football Manager μου έμαθε κάτι…»: Το σχόλιο του μισού εκατομμυρίου για Πεπ και Κλοπ! (pic)

Έχουν γραφτεί τόσα πολλά σήμερα. Θα γραφτούν ακόμη περισσότερα τους επόμενους μήνες. Το θέμα της ημέρας είναι ο Γιούργκεν Κλοπ. Είναι ξεκάθαρο, «έσκασε» σαν «βόμβα» η είδηση της αποχώρησής του από τη Λίβερπουλ, ουδείς το περίμενε.

Λίγα λεπτά αργότερα, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ, να πάει σε άλλη αγγλική ομάδα. Είπε πως ακόμη και αν δεν έχει να φάει στο σπίτι του, δεν θα προπονήσει άλλον σύλλογο που εδρεύει στην Premier League.

Όλοι οι φίλοι της Λίβερπουλ το εκτίμησαν. Οι λόγοι προφανείς. Μερικές ώρες μετά, έμελλε να κάνει την εμφάνισή του το κορυφαίο σχόλιο της ημέρας στο Twitter. Ένα σχόλιο από έναν «παθιασμένο» παίκτη του Football Manager, που επισήμανε πως ένα πράγμα του έχει διδάξει το παιχνίδι.

Ποιο είναι αυτό; Ότι πολλά χρόνια μετά, κάποια στιγμή στην εν λόγω εικονική πραγματικότητα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα και ο Γιούργκεν Κλοπμ ανταλλάσουν προπονητικούς πάγκους. Ο πρώτος μεταβαίνει στο «Άνφιλντ», ο δεύτερος γίνεται προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι.

Σαφώς και είναι αδύνατον. Αλλά σκεφτείτε… τι είδους ιστορία θα ήταν αυτή. Στην ιδέα και μόνο, το post αυτό έφτασε κοντά στις 600.000 ως απήχηση!

Δημήτρης Μανάκος