Οι οδυνηρές μνήμες του Ποτσετίνο θα πρέπει να γίνουν κίνητρο κόντρα στον Κλοπ

Θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι σε τελικό έπειτα από το 2019 στη Μαδρίτη. Τότε που ουσιαστικά ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο «άδειασε» πνευματικά και μερικούς μήνες αργότερα απομακρύνθηκε από την Τότεναμ. Φέτος, διεκδικεί το Λιγκ Καπ ως κόουτς της Τσέλσι και κόντρα στον Κλοπ θα πρέπει να μετατρέψει τον «πόνο» σε κίνητρο επιτυχίας!  



Οι οδυνηρές μνήμες του Ποτσετίνο θα πρέπει να γίνουν κίνητρο κόντρα στον Κλοπ

Ο Αργεντινός προπονητής αντιλαμβάνεται πως με την παρουσία των «μπλε» στον μεγάλο τελικό του EFL Cup στις 25/02 στο «Γουέμπλεϊ», έχει ανέβει ένα πρώτο σκαλί στο πρότζεκτ το οποίο ανέλαβε το καλοκαίρι και το οποίο δουλεύει στο κλαμπ της πρωτεύουσας.

«Είμαστε απεγνωσμένοι για τίτλο» δηλώνει ξανά και ξανά κι ας έχει ακόμα μπροστά του φοβερή δουλειά να κάνει, δεδομένης της μετριότητας της ομάδας του μέχρι στιγμής στην αγωνιστική περίοδο.

Η πρόκριση της Λίβερπουλ στο παιχνίδι της 25ης του Φλεβάρη προκαλεί οδυνηρές μνήμες στον «Ποτς», με δεδομένο πως έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη κόντρα στον Γιούργκεν Κλοπ στις μεταξύ τους «μάχες»! Και μάλιστα, την τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τρόπαιο να περιμένει τον θριαμβευτή, η Λίβερπουλ έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης στη Μαδρίτη, στη βραδιά που σήμανε την αρχή του τέλους για τον Ποτσετίνο στον πάγκο των «σπιρουνιών».

Ο νυν τεχνικός της Τσέλσι σε 12 αναμετρήσεις απέναντι στον Kloppo και πέρα από τη μία επιτυχία του, έχει 6 ήττες και 5 ισοπαλίες, πράγμα που φυσικά του προκαλεί άγχος ενόψει της τελευταίας μέρας του Λιγκ Καπ.

Αυτό, θα πρέπει να το φροντίσει εκείνος και να το μετατρέψει σε εξτρά επιθυμία και κίνητρο για επιτυχία σε έναν μήνα από σήμερα στο «στολίδι» του Λονδίνου.

Κώστας Ζάλιαρης