Απίστευτη απόφαση της Μπλάκμπερν: Απέρριψε πρόταση που θα ξεπερνούσε και την πώληση του… Άλαν Σίρερ!

Μπορούσε να πουλήσει ποδοσφαιριστή για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια με 18 εκατομμύρια και πάνω. Και όμως, δεν το έκανε. Η Μπλάκμπερν είπε «όχι» στην Κρίσταλ Πάλας, ο Άνταμ Γουάρτον παραμένει στην Championship και η πώληση του Άλαν Σίρερ εξακολουθεί να είναι τέταρτη στην σχετική λίστα του συλλόγου!



Απίστευτη απόφαση της Μπλάκμπερν: Απέρριψε πρόταση που θα ξεπερνούσε και την πώληση του… Άλαν Σίρερ!

Όλοι περίμεναν πως η πρώτη χειμερινή της Κρίσταλ Πάλας θα βρισκόταν πλέον προ των πυλών. Αυτό έμοιαζε το πιο πιθανό σενάριο, από τη στιγμή που μία ομάδα της Premier League αποφασίζει να στοχεύσει σε έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Championship.

Και πόσω δε μάλλον, αν αναλογιστεί κανείς πως είναι πρόθυμη να δαπανήσει και αρκετά εκατομμύρια για να πείσει την ομάδα που ανήκει, να «ανάψει» το «πράσινο φως». Ο λόγος για τον Άνταμ Γουάρτον της Μπλάκμπερν, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Ρόι Χότζον.

Κάπως έτσι δικαιολογείται και το γεγονός πως οι «αετοί» αποφάσισαν να καταθέσουν πρόταση 18,5 εκατομμυρίων. Και όμως, πριν από μερικά λεπτά, έγινε γνωστό πως η πρόταση απορρίπτεται. Η Μπλάκμπερν είπε «όχι» και «ακύρωσε» την τέταρτη μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία της.

Μία πώληση που θα ήταν ελάχιστα λιγότερη από αυτή του Φιλ Τζόουνς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα ξεπερνούσε αυτή του Άλαν Σίρερ στη Νιούκαστλ, έναντι 17 εκατομμυρίων τη σεζόν 1996-97!

Δημήτρης Μανάκος