«Παράνοια» με Αλμιρόν στη Νιούκαστλ: Άλλαξε γνώμη, θέλει… τελικά να μείνει στην Αγγλία!

Δεν θέλω να φύγεις. Αλλά αν θέλεις φύγε. Αλλά δεν θέλω να φύγεις. Οπότε μείνε. Κάπως έτσι, μπορεί να περιγράψει κανείς όσα έλαβαν χώρα ανάμεσα σε Νιούκαστλ, Μιγκέλ Αλμιρόν και Αλ Σαμπάμπ. Διαπραγματεύσεις, συζητήσεις, συμφωνία μεταξύ παίκτη και Σαουδαράβων και ξαφνικά, «deal is off»!



«Παράνοια» με Αλμιρόν στη Νιούκαστλ: Άλλαξε γνώμη, θέλει… τελικά να μείνει στην Αγγλία!

Πρόκειται με διαφορά για μία από τις πιο πολυσυζητημένες ομάδες στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο λόγος φυσικά για τη Νιούκαστλ, η οποία αρχικά είδε τον Κίραν Τρίπιερ να βρίσκεται κοντά στην Μπάγερν Μονάχου και εν συνεχεία, πληροφορήθηκε πως ο Μιγκέλ Αλμιρόν, έχει μπει στη διαδικασία να συζητήσει με την Αλ Σαμπάμπ, παρά το γεγονός πως «δένεται» με συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Τα ανοιχτά «μέτωπα» ήταν δύο, αλλά η ομάδα κατάφερε να ανταπεξέλθει και στις δύο περιπτώσεις. Ο Τρίπιερ παραμένει στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», ενώ πριν από λίγη ώρα, έγινε γνωστό πως ο Αλμιρόν αποφάσισε να «ακυρώσει» από μόνος του τη συμφωνία με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Φημολογείται πως ενημέρωσε την ομάδα του και τον Έντι Χάου πως συνεχίζει κανονικά και προς το παρόν, το ρόστερ των «καρακαξών» μένει ως έχει. Αναμένουμε το επόμενο… δημοσίευμα, που θα βάλει ξανά τους «ασπρόμαυρους» σε σκέψεις.

Δημήτρης Μανάκος