Το «κλικ» που μας γύρισε… 11 χρόνια πίσω: Ο Αζάρ και «εκείνο» το ball boy, πίνουν και χαμογελούν μαζί!

Υπέροχη στιγμή. Στιγμή που μας κάνει να αντιλαμβανόμαστε πώς πέρασε ο καιρός, πόσα άλλαξαν σε μία δεκαετία, πού βρίσκεται τώρα ο Εντέν Αζάρ, τι απέγινε «εκείνο» το ball boy, που σήμερα είναι πάμπλουτος. Ό,τι συνέβη εκείνο το βράδυ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», συνέβη. Πλέον, είναι μαζί, βρίσκονται ξανά, φωτογραφίζονται με χαμόγελο και σίγουρα το συζητούν και γελούν!



Το «κλικ» που μας γύρισε… 11 χρόνια πίσω: Ο Αζάρ και «εκείνο» το ball boy, πίνουν και χαμογελούν μαζί!

Όλοι την γνωρίζουμε αυτή την ιστορία. Όλοι θυμόμαστε εκείνο το περιστατικό. Αφορά την αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Σουόνσι, για το Λιγκ Καπ.

Στις 23 Ιανουαρίου 2013 οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες, στον δεύτερο αγώνα του ημιτελικού, ενώ δύο εβδομάδες νωρίτερα, η Σουόνσι είχε κάνει την έκπληξη στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Και μετά τη λήξη της συνάντησης, αντί να ασχολούνται όλοι με την πρόκρισή της στον τελικό, τα φώτα της δημοσιότητας συγκέντρωσε πάνω του ο Εντέν Αζάρ για… όλους τους λάθος λόγους.

Σε όλα τα πρωτοσέλιδα φιγούραρε ένα… ball boy! Σε μια… άτυχη στιγμή, όπως πήγε να μαζέψει την μπάλα ο Τσάρλι Μόργκαν, γλίστρησε και καθυστέρησε να την δώσει στον 22χρονο τότε, Βέλγο επιθετικό. Τα περιθώρια για τους «μπλε» στένευαν, τα νεύρα είχαν χτυπήσει… κόκκινο και το λάθος δεν άργησε να γίνει.

Ο Αζάρ κλώτσησε το παιδί! Ή τουλάχιστον έτσι φάνηκε. Ό,τι και αν συνέβη στην πραγματικότητα, το αποτέλεσμα μετράει, και αυτό ήταν η κόκκινη κάρτα και απευθείας αποβολή. Όλοι στάθηκαν στο πλευρό του… καημένου αθώου αγοριού. Ευτυχώς, όμως, που υπάρχουν τα replay!

Μόλις 24 ώρες αργότερα η φάση έπαιζε σε επανάληψη και ξαφνικά τα αισθήματα όλων άλλαξαν… στρατόπεδο. Η αλήθεια «έλαμψε»! Καθώς φάνηκε, ο νεαρός δεν άφηνε την μπάλα από τα χέρια του, καθυστερώντας το παιχνίδι επίτηδες. Ο Αζάρ, φανερά εκνευρισμένος, δεν κλώτσησε το παιδί, αλλά την μπάλα, όπως είχε ισχυριστεί και ο ίδιος, ενώ κανένας δεν τον πίστευε.

Και το δράμα δεν σταματάει εδώ! Το 17χρονο αγόρι, λίγο πριν την έναρξη του ματς, είχε δημοσιεύσει στο Twitter, ότι, εφόσον χρειαζόταν, θα καθυστερούσε το παιχνίδι. Στην συνέχεια εκτέθηκε ακόμη περισσότερο, όταν αποκαλύφθηκε πως ήταν γιος ενός διευθυντή της Σουόνσι και κληρονόμος μιας περιουσίας 43 εκατομμυρίων λιρών!

Οι υπαίτιοι, Τσάρλι Μόργκαν και ο πατέρας του, δεν μήνυσαν προφανώς τον Αζάρ, η FA δεν τον τιμώρησε και επομένως, το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.

Όσο για το ball boy, έκανε θραύση στο Twitter, με τους ακόλουθούς του να… εκτοξεύονται από 400 σε 90.000. Το 2015 λάνσαρε την δική του premium μάρκα βότκας, εν ονόματι AU Vodka, ενώ πριν ένα χρόνο η Sunday Times τον κατέταξε στην 27η θέση των 35 πλουσιότερων Βρετανών κάτω των 35 ετών, με συνολική περιουσία 55 εκατομμυρίων λιρών, ξεπερνώντας ακόμη και τον Χάρι Κέιν!

Αυτή είναι η ιστορία. Τέλος καλό, όλα καλά. Αλλά 11 χρόνια μετά, το φινάλε της είναι ακόμη πιο όμορφο. Διότι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν ξανά, φωτογραφήθηκαν μαζί και ο Εντέν Αζάρ σχολίασε πόσο άλλαξε… εκείνο το ball boy σε όλο αυτό το διάστημα. Χαμογελούσαν ο ένας στον άλλον, ουδείς το θυμάται, και συνεχίζουν την ζωή τους!

Σουζάννα Μποντίνη

Πηγή: www.bnsports.gr